LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Mignolet: Karius har brug for tid

| Champions League | 26 kommentarer
Mignolet: Karius har brug for tid
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Bayern München
Champions League Slutspil (19/02)
bet365 2,00 3,80 3,75
NordicBet 2,08 3,85 3,55
Oddset 2,00 3,75 3,45
YouBet 1,91 3,85 3,80
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Liverpools Simon Mignolet føler med Loris Karius og er sikker på, at den tyske målmand med tiden kommer sig over sine fejl i CL-finalen.

Den tyske målmand Loris Karius stjal med to store fejl overskrifterne, da Liverpool lørdag tabte Champions League-finalen mod Real Madrid med 3-1.

Karius var tydeligt berørt efter kampen og får nu opbakning af målmandskollegaen i Liverpool, Simon Mignolet, som er klar til at støtte Karius.

- Jeg ved, hvordan det er. Man har brug for lidt tid. Det gode ved, at det var en finale, er, at han har hele sommeren til at komme sig over det og komme videre, siger Mignolet ifølge Sky Sports.

- Hvis han har lyst til at tale om det, er jeg der selvfølgelig for ham. Det er selvfølgelig meget svært at sige noget, der kan trøste ham. Alle målmænd kan sætte sig ind i det.

- Han er stadig ung, og jeg er sikker på, at han kommer sig over det. Jeg er sikker på, at vi i Liverpool har alle værktøjer til at hjælpe ham videre.

24-årige Karius spillede 33 kampe for Liverpool i denne sæson, mens 30-årige Mignolet spillede 22.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

26 kommentarer

Gragit55 08:20          
Herregud, det er jo bare fodbold.
Fiat1300 08:24          
"Der er så meget kvinder ikke forstår..."
Spang 08:25          
Herregud, det er jo bare fodbold.
.. Og helvede er blot en sauna.
J.M 08:26          
Godt med opbakning fra Mr. Nasty.
bruger 162151 08:27          
knold og tot til teselskab
BoldenRuller 08:30          
Av! Jeg ville ikke synes om, at det var i sidste kamp før en ferie. Så kan han bruge måneder på at komme til at bevise sit værd istedet for bare at tage næste kamp.
hstilling 09:24          
Jeg har godt nok været bekymret for Karius´ mentale helbred efter kampen. Manden har jo på ingen måde høj status i Liverpool og i vinterpausen var det svært at støve en Liverpool-fan op, der ikke ønskede sig at klubben købte en stjerne-keeper. Karius har jo noget fantastisk hår, men det imponerer de færreste fans, og hans Instagram-profil med de mange model-lignende fotos er med til at tegne et billede af en spiller, der går mere op i nogle andre ting end fodbold. Samtidig var han hamrende usikker i feltet og traf nogle helt håbløse beslutninger, der kostede mål.
Så alle var mundlamme da Klopp gjorde ham til første-keeper efter vinterpausen. Men det er en helt anden Karius, vi har set i foråret. Væk var de mærkelige fumlinger, der var lim i handskerne og han var pludselig begyndt at fylde noget i feltet. Gode aktioner ved dødbolde og sammen med tilgangen af VVD var Liverpools forsvar pludselig stabiliseret.

Indtil i lørdags ...
Mandag 18. februar
Søndag 17. februar