Luk

Mike J. blev hurtigere klar: God motivation

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - HB Køge
1. Division Oprykningsspil (15/05)
Oddset 1,18 6,80 13,50
bet365 1,16 6,50 13,00

HB Køges Mike Jensen blev hurtigere klar ovenpå sin knæskade, og det var blandt andet grundet stor motivation for at hjælpe sin nye klub.

HB Køge lavede lidt af et scoop i vinter, da de hentede Mike Jensen til klubben. 

Der kom dog skår i glæden, da han i marts udgik tidligt i kampen mod Hvidovre med en knæskade. 

Dengang lød dommen på en pause frem til slutningen af april, hvorefter han med genoptræning kunne være klar til midten af maj. 

Lørdag var han dog i kamp, da han spillede 74 minutter mod FC Fredericia, og dermed kom han hurtigere tilbage på banen end forventet. 

- Genoptræningen gik godt, og det gik også lidt hurtigere end forventet. Jeg føler egentlig, at det ikke var så hårdt – heller ikke mentalt. Jeg var lige kommet til HB Køge og havde lyst til at spille en hel masse og lære de nye at kende, men der kom så en lille pause. 

- Det gav bare god motivation for at arbejde stenhårdt, og jeg havde et mål i sigte, som vi endda slog med en rum tid. Det kan jeg kun være tilfreds med, siger han til HB Køges hjemmeside.

Siden skaden til Mike Jensen har HB Køge ikke vundet, men det vil midtbaneprofilen ændre på. 

- Jeg vil gøre mit bedste for at komme ind og hjælpe holdet, så vi kan få tre point igen. Vi skal have vindermentaliteten tilbage på holdet, og det kunne passende starte torsdag.

Torsdag er HB Køge gæster hos Esbjerg. 

 


Af Andreas Roesen
Onsdag 12. maj
Tirsdag 11. maj