LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mike J. om Rosenborg: Stemningen er trykket

| Eliteserien | 2 kommentarer
Mike J. om Rosenborg: Stemningen er trykket
Foto: Getty Images

Infoboks

Brann - Rosenborg
Eliteserien (26/05)
bet365 1,75 3,60 4,75
NordicBet 1,75 3,65 4,95
Oddset 1,70 3,50 4,60
Stream Brann – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Rosenborg-anføreren Mike Jensen fortæller til bold.dk, at stemningen i den norske mesterklub er trykket efter en svag sæsonstart. Jensen bærer et stort ansvar, siger han.
 
Rosenborg har fået en særdeles ringe start på sæsonen, hvor det blot er blevet til et point efter tre kampe mod upåagtede modstandere som Bodø/Glimt, Odd og Stabæk.
 
Derfor gav Rosenborg-træner Eirik Horneland i sidste uge spillerne en ekstra fridag efter seneste rundes nederlag på 3-1 til Stabæk, da stemningen i Rosenborg-lejren har været presset.
 
- Stemningen er lidt trykket, og folk er skuffede og frustrerede, fordi vi ikke præsterer bedre både som hold og individuelt, fortæller den 31-årige Rosenborg-anfører og fortsætter.
 
- Vi fik snakket hurtigt efter kampen (3-1-nederlag til Stabæk, red.) og fik besked om at komme tilbage med en satans energi og tro på tingene.
 
- Nogle gange, når det går sådan her, kan det være godt at få sat sig ned, slappe af og få tænkt over, hvad der skal gøres bedre, og hvad der kan ændre det efter en halvsløj start.
 
De forsvarende norske mestre har som bekendt været i store problemer i sæsonens indledning, og det skyldes i høj grad Rosenborg selv, der inden sæsonen fik ny træner i Horneland.
 
Han har bragt flere nye ændringer med sig i håbet om, at Rosenborg kan løfte niveauet, og selv om de nye ideer kræver tilvænning, så er det ikke den eneste grund til, at tingene ikke har fungeret i klubben.
 
- I bund og grund har vi været for dårlige over hele linjen. Vi har fået ny træner, der medfører en masse nye ting, som man skal vænne sig til, men det er klart, at når alt kommer til alt, så har vi spillere leveret for dårligt.
 
- Uanset ny taktik og ny formation, skal vi præstere bedre og se os selv i spejlet.
 
- De perioder, hvor vi har haft bolden, har nærmest været farligst for os, fordi vi har begået så mange tekniske fejl og fejl på dumme steder, hvor vi ikke har været i balance.
 
Selvbevidst anfører
 
Mike Jensen har indtil videre spillet fuld tid i alle tre Rosenborg-kampe, og den 31-årige anfører er meget bevidst om, at han som kaptajn skal gå forrest i at få vendt skuden.
 
- Jeg har et kæmpestort ansvar. Ikke mindst for præstationen, men også i forhold til at være stabil. Jeg er bevidst om mit ansvar, og jeg skal signalere, at der ikke er andet at gøre end at acceptere tingenes tilstand og træne, så vi ikke graver os ned i et stort hul.
 
- Jeg erkender blankt, at jeg har været for dårlig individuel, og det skal vi som spillere gøre. Alt skal ikke skydes på nye roller og ny formation.
 
Rosenborg kan mandag aften tage første skridt i at vende skuden, når danskerklubben møder Strømsgodset på hjemmebane.

dalgaard@bold.dk

Stream Brann – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj