Luk

Mike Jensen: Havde været fedt at slutte i BIF

| 1. Division | 5 kommentarer

Infoboks

HB Køge - Kolding IF
1. division (13/03)
Oddset 1,87 3,50 4,20
bet365 1,85 3,60 4,00

Mike Jensen erkender, at det havde været fedt at slutte karrieren i Brøndby, hvilket han altid har forestillet sig. Han bekræfter samtidig, at der var dialog med klubben.

Denne vinter vendte Mike Jensen hjem til dansk fodbold, men destinationen blev HB Køge og ikke barndomsklubben Brøndby.

Den 33-årige midtbanemotor var ellers i dialog med Brøndby, og i TV3 Sport-programmet Offside faldt snakken igen på det udeblevne skifte til Vestegnen.

Mike Jensen blev blandt andet spurgt, om ikke det ville have været fedt at komme tilbage og slutte i Brøndby, hvortil han svarer:

- Selvfølgelig ville det det. Det har altid bare ligget i mit baghoved, at det er en naturlig ting, at man vokser op i klubben, indordner sig og tager de værdier og den mentalitet, der er i og omkring Brøndby, med videre.

- Så drager man ud og får noget erfaring, og så skal man hjem og til at give det videre og fortælle alt det, man har lært. Det var en naturlig tanke, at det var sådan, ringen skulle gå, men samtidig var det også sådan, at hvis det ikke var naturligt for Brøndby, så var det sådan, det var.

- Jeg vil jo gerne bidrage med noget, og det er det, jeg også selv får mest ud af, siger Mike Jensen i Offside.

Han bekræfter samtidig, at han havde en god snak med fodbolddirektør Carsten V. Jensen, men vil ikke gå for meget i detaljer om indholdet af den.

- Jeg kan jo ikke sidde og fortælle alt, hvad jeg sidder og snakker med Carsten om på en kaffedate. Jeg havde en god snak med Carsten, og der var respekt. Vi fik vendt de forskellige ting, og så bliver der jo taget en vurdering fra begge parters side og helt sikkert også fra Brøndby. Resten af spørgsmålene skal du jo stille ham, siger Mike Jensen.

Mike Jensen har skrevet kontrakt til 2024 i HB Køge.


Af Martin Schmidt
Mandag 8. marts