Luk

Mike Jensen og co. fik skidt EL-start i Østrig

| Europa League | 0 kommentarer

Mike Jensen og resten af Rosenborg-mandskabet fik en skidt start på Europa League-gruppespillet, da de norske mestre torsdag aften tabte 1-0 til østrigske LASK Linz. PSV Eindhoven slog Sporting CP med 3-2.

Mike Jensen var i vanlig stil anfører for de norske mestre, da Rosenborg torsdag aften tog hul på Europa League-gruppespillet mod østrigske LASK Linz.

Nordmændene stod over for deres - på papiret - nemmeste modstander, da de andre hold i gruppe D tæller portugisiske Sporting CP og hollandske PSV Eindhoven.

Der var derfor brug for et godt resultat, hvis det norske mandskab skulle gøre sig tidlige forhåbninger om videre avancement.

Rosenborg fik dog sin sag for.

Tre minutter inde i første halvlegs tillægstid kom danskerklubben bagud med 1-0, da James Holland kom først på et hjørnespark og fik dirigeret bolden i netmaskerne til 1-0.

I anden halvleg tog nordmændene hånd om initiativet og gjorde, hvad de kunne, for at fremtvinge en pointgivende scoring.

Mike Jensen og co. havde dog aldrig held med missionen, og de måtte derfor forlade banen uden point.

I gruppens andet opgør trak PSV Eindhoven det længste strå i en medrivende kamp mod Sporting CP. Hollænderne vandt med 3-2.


Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober