Luk

Mike Jensen og co. i problemer: Er for dårlige

| 1. Division | 4 kommentarer

Infoboks

HB Køge - FC Helsingør 0-5
1. Division Oprykningsspil
25' 0-1 Daniel Norouzi
33' 0-2 Callum McCowatt
45' 0-3 Tonni Adamsen
54' 0-4 Callum McCowatt
59' 0-5 Tonni Adamsen

Mike Jensen og HB Køge har haft det svært i Oprykningsspillet i 1. division, og de har derfor meget arbejde foran sig, inden Daniel Agger og Lars Jacobsen tager over.

Da 1. division blev delt op i to dele, var det en stor triumf for HB Køge, da de kvalificerede sig til Oprykningsspillet i 1. division med deres sjetteplads.

Siden da har de dog ikke haft meget at juble over, da de i syv kampe blot har fået et enkelt point.

Tirsdag aften fik de så en ordentlig snitter på 0-5 til FC Helsingør, og det viser, at HB Køge er langt efter alle de andre hold i top seks ifølge Mike Jensen

- Vi mangler lidt af det hele over hele linjen. Vi er ikke gode defensivt, og i det offensive skaber vi slet ikke nok, som har været en tendens på det sidste. Vi bliver kørt rundt.

Er de andre hold langt bedre end jer?

- Ja, det er de. Det er tydeligt at se. Nogen gange har vi været lidt tættere på, og jeg synes specielt, at vi viste en række flotte tendenser, inden rækken blev delt op. Men vi må godt nok erkende, at vi er et stykke fra de andre hold i top seks.

Hvordan påvirker problemerne dig?

- Det kan godt være lidt hårdt mentalt selvfølgelig, men der er jo udviklingspotentiale, så det tager vi med, siger Mike Jensen til bold.dk.

Meget arbejde inden Agger og Jacobsen

Til den kommende sæson får Mike Jensen og co. en ny trænerduo ude på sidelinjen, når Daniel Agger og Lars Jacobsen overtager styringen hos HB Køge.

Men det store spørgsmål er dog, hvilket hold det er, som de overtager, da HB Køge-spillerne just ikke har fået tanket en masse selvtillid op i løbet af Oprykningsspillet.

Kan jeres dårlige form påvirke den kommende sæson?

- Både ja og nej. Det er klart, at vi i denne periode også har spillet anderledes. Vi ændrede også en masse ting, da vi kom i top seks og kom væk fra det der nedrykningsspøgelse.

- Der har været momenter, hvor vi har forsøgt at udvikle os, og det tager vi med. Nu giver vi det et skud i de sidste par kampe, for at vi kan rykke os lidt mere. Der er nemlig nogle faser af spillet, hvor vi simpelthen er for dårlige, fortæller Mike Jensen.

33-årige Mike Jensen har kontrakt med HB Køge frem til sommer 2024.


Af Raymund Nelausen
Søndag 20. juni