Luk

Mike Jensen på tavlen i Rosenborg-remis

| Eliteserien | 0 kommentarer
Mike Jensen på tavlen i Rosenborg-remis
Foto: Getty Images

Mike Jensen noterede sig en enkelt scoring, da Rosenborg spillede 1-1 med Matti Lund Nielsens Sarpsborg. Andetsteds tabte danskerklubben Lillestrøm 2-1 til Odd.

Mike Jensen var som vanligt med fra start og iklædt anførerbindet, da Rosenborg lørdag aften gæstede Sarpsborg i den norske Eliteserie.

Ligeledes var Matti Lund Nielsen med fra start hos værterne, og det var ham og Sarpsborg-holdkammeraterne, der først kunne juble over en scoring.

Den 31-årige venstreback Joachim Thomassen sendte nemlig Sarpsborg i front allerede efter tre minutters spil, men der skulle kun gå ti minutter, før Rosenborgs danske skipper satte punktum for hjemmeholdets fest.

13 minutter inde i opgøret var det nemlig Mike Jensen, der bragte sig på måltavlen for Rosenborg og udlignede opgøret til 1-1.

Selvom særligt Sarpsborg pressede på og havde chancer til flere scoringer, så skulle Mike Jensens mål blive opgørets sidste.

Kampen endte 1-1, og Rosenborg indtager derfor en aktuel femteplads i tabellen, mens Sarpsborg er fanget under nedrykningsstregen som næstdårligste hold i rækken.

Andetsteds var den tidligere AGF'er og Silkeborg-spiller Daniel A. Pedersen anfører for sit Lillestrøm-mandskab, da de lørdag aften var på besøg hos Odd.

En anden tidligere Silkeborg-spiller Tobias Salquist var ligeledes i startopstillingen for Lillestrøm, der dog ikke fik det ønskede resultat med fra besøget hos Odd.

Danskerklubben tabte 2-1 til Odd, der blander sig i toppen af tabellen. Odd indtager nu en andenplads i Eliteserien, mens Lillestrøm ligger nummer ti.


Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 20. august
Mandag 19. august