Luk

Mikel Arteta nomineret til månedens manager

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

RB Leipzig - Manchester City
Champions League gruppe A (07/12)
Oddset 3,50 3,95 1,92
bet365 3,50 4,00 1,95

Arsenals Mikel Arteta er nomineret til septembers bedste manager i Premier League sammen med blandt andre Pep Guardiola, Graham Potter og Dean Smith.

Mikel Arteta er nomineret til månedens Premier League-manager i september, efter at Arsenal gjorde rent bord, og vandt samtlige af deres tre kampe i ligaen.

Nomineringen kommer efter en rigtig svær start på Premier League-sæsonen, men det ser ud til at have vendt for Artetas mandskab i september med tre sejre i tre kampe, som inkluderede en sikker sejr over rivalerne fra den nordlige del af London i form af Tottenham.

Blandt de nominerede finder vi også Aston Villas Dean Smith, Brightons Graham Potter, Liverpools Jürgen Klopp og Manchester Citys Pep Guardiola.

Dean Smith stod i spidsen for Aston Villa, da de sikrede deres første sejr mod Manchester United på Old Trafford siden 2009 og også slog Everton.

Graham Potters mandskab i Brighton var ubesejrede i september, hvor de tog to sejre og en enkelt uafgjort.

Jürgen Klopps Liverpool havde en god måned, hvor de scorede hele ni mål i tre kampe, vandt to af dem og spillede uafgjort i deres 3-3-kamp mod Brentford.

Pep Guardiola og Manchester City stod stærkt i defensiven i september og vandt to kampe, de formåede også at holde clean sheets i deres tre kampe.

Månedens manager i august blev Nuno Espirito Santo, som ikke er at finde blandt de nominerede.


Af Alexander Thygesen
Mandag 6. december