Luk

Mikkel Duelund jubler: Operationen er afblæst

| Premier League | 0 kommentarer
Mikkel Duelund jubler: Operationen er afblæst
Foto: Anders Kjærbye, dbufoto.dk

Infoboks

Dynamo Kiev - Malmö FF
Europa League Gruppe B (19/09)
Oddset 2,05 3,25 3,55

Dynamo Kievs danske midtbanespiller Mikkel Duelund slipper alligevel for en operation i tåen og håber at træne igen om få uger. 

Forleden meddelte Mikkel Duelund via Dynamo Kievs hjemmeside, at han desværre var nødt til at blive opereret for en tåskade. 

Men den 22-årige midtbanespiller er nu kommet i anderledes godt humør.

- Det er helt vildt - en kæmpe-kolbøtte, men jeg skal slet ikke opereres alligevel. For tre dage siden var jeg helt nede, efter at lægerne først havde sagt, at jeg skulle have en operation. For jeg kunne godt se, at det i værste fald ville holde mig ude hele efteråret. 

- I de sidste par dage har jeg så fløjet rundt til til nye og mere dybdegående undersøgelser hos specialister i Danmark og Tyskland - og på baggrund af det har klubben så truffet den beslutning, at jeg ikke skal igennem en operation. Det er jeg superglad for, siger Duelund til bold.dk og tilføjer: 

- Det er virkelig godt nyt for mig. Jeg slap billigt, når jeg slipper for operation. Jeg skal have genoptræning og behandling, og det betyder, at jeg er meget hurtigere tilbage end med en operation. Nu taler vi om uger, før jeg kan træne med igen, hvor jeg med en operation frygtede, at hele efteråret var i fare. Og det havde bare ikke været til at holde ud.

Dynamo er superseriøse

Duelund pådrog sig i december et dobbeltbrud på sin ene ankel i en Europa League-kamp for Dynamo Kiev, hvilket kostede ham stort set hele foråret.

- Det er ikke min brækkede ankel fra december, der var problemet. Jeg fik en ny skade på træningslejren i Østrig. I en træningskamp ramte en modstander min fod så uheldigt, at en kapsel ved storetåen blev ødelagt, siger Duelund og glæder sig over Dynamos håndtering af den nye skade:

- Dynamo er en kæmpeklub, og de har været topprofessionelle og virkelig gjort alt for at komme til bunds i min skade, som er meget sjælden. De ville ikke risikere en forkert løsning, men sendte mig først til Danmark og så til Tyskland til specialister, og en klublæge tog med, for at klubben kunne være helt sikre på alting. 

- Det viser igen, at de tager mig superseriøst - og det betyder rigtigt meget. Jeg glæder mig virkelig meget til at betale tilbage på banen - og vise min nye træner, hvad jeg kan hjælpe holdet med. Nu genoptræner jeg og får behandling i Danmark hos ProTreatment under kontrol af Dynamo, og det samarbejde er jeg rigtigt glad for. 

- Det har været en hård periode, siden jeg fik det dobbelte ankelbrud i december. Det er hårdt at være skadet så længe i en ny klub, hvor jeg bare vil vise alt, hvad jeg kan i den nye trøje. Jeg glæder mig for vildt til at være tilbage på træningsbanen snart - forhåbentlig om få uger, siger Duelund.

Duelund skiftede sidste sommer fra FC Midtjylland til Dynamo Kiev og blev matchvinder i sin første kamp fra start - 1-0 over Arsenal Kiev.


Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 19. september