Luk

Mikkel Kaufmann indskiftet i stor HSV-triumf

| 2. Bundesliga | 13 kommentarer

Infoboks

Schalke 04 - Hamburger SV 1-3
2. Bundesliga
7' 1-0 Simon Terodde
28' 1-0 Robert Glatzel
53' 1-1 Robert Glatzel
86' 1-2 Moritz Heyer
90' 1-3 Bakery Jatta

Mikkel Kaufmann blev skiftet ind, da HSV vendte et truende 0-1-nederlag til en 3-1-sejr i den første kamp i denne sæsons udgave af 2. Bundesligaen.

Schalke 04 og Hamburger SV skulle fredag tage hul på den nye 2. Bundesliga-sæson, da de to mandskaber stod over for hinanden i sæsonpremieren.

Gæsterne fra HSV havde danske Mikkel Kaufmann på bænken fra start.

Derfra kunne han se hjemmeholdet starte opgøret bedst.

For kampen var blot syv minutter gammel, da Schalke-mandskabet fik erobret bolden midt på banen, hvor Simon Terodde blev sendt i dybden.

Angriberen tog bolden med ind i feltets venstreside, og selvom Daniel Heuer Fernandes i HSV-målet forsøgte at presse angriberen, så sparkede Terodde blot bolden forbi målmanden til stillingen 1-0.

Efter scoringen kom HSV langt bedre med i opgøret, og efter 27 minutters spil fik gæsterne også en kæmpe chance for at udligne, da David Kinsombi blev væltet i feltet af Florian Flick, hvilket gav et straffespark til gæsterne.

Robert Glatzel skulle tage sig af straffesparket, men afslutningen blev læst af Michael Langer, der sprang til den rigtige side, og så var stillingen fortsat i Schalkes favør.

Det brændte straffespark virkede til at tage lidt af modet fra HSV, der overlod mere boldbesiddelse til hjemmeholdet.

Det kunne have givet en 2-0-scoring efter 36 minutter, da Marius Bulter kom fri af sin markering i feltet, men den efterfølgende afslutning gik lige forbi mål, hvorfor pausestilling fortsat sagde 1-0.

Livlig start på halvlegen

Efter pausen fik HSV samlet bedre op på kampen, hvor de lagde ud med et tungt pres, som også gav et straffespark lidt uden for feltet efter 53 minutter.

Tim Leibold sparkede bolden over muren med retning mod hjørnet, men Michael Langer kom i vejen for afslutningen.

Målmanden kunne dog ikke holde fast i afslutningen, hvorfor Robert Glatzel kunne komme først på riposten og udligne til 1-1.

Glæden var dog tæt på at få en hurtig afslutning for HSV, der minuttet efter udligningen gav en stor chance væk til hjemmeholdets Thomas Ouwejan, men afslutningen blev blokeret af Daniel Heuer Fernandes i målet.

Schalke fastholdt dog presset og var i flere omgange tæt på at bringe sig foran, men den sidste skarphed manglede for at passere Heuer Fernandes og HSV-forsvaret.

I halvlegens sidste halvdel bølgede spillet frem og tilbage mellem de to hold, hvor ingen af mandskaberne rigtigt fik sat sig på spillet.

Det forsøgte HSV at ændre på med en række udskiftninger, der blandt andet gav plads til Mikkel Kaufmann efter 78 minutter, hvor han afløste målscorer Robert Glatzel.

Det lignede længe, at kampen skulle ende uden en vinder, men kort før tid fik udeholdet spillet sig igennem Schalke-defensiven, hvor Maximilian Rohr spillede bolden skråt tilbage i feltet til en fri Moritz Heyer, der ikke tøvede med at sende bolden over i det lange hjørne til 2-1.

Efter scoringen pressede Schalke på for en udligning, og det var tæt på, at det lykkedes for hjemmeholdet, men en refleksredning fra Daniel Heuer Fernandes holdt bolden ude af målet.

I stedet kunne HSV så slå sejren endegyldigt fast lige efter, da Bakery Jatta kom frem til et Sonny Kittel-indlæg i feltet, som han blot skulle sætte indersiden på for at gøre det til 3-1, hvilket også blev kampens resultat.

Dermed topper HSV aktuelt 2. Bundesligaen efter sæsonens første kamp.


Af Krister Olsen

13 kommentarer

BakSten 22:29          
Han havde nogle fine momenter. Håber virkelig han slår igennem i Hamburg, så der er en stor profil fra Hjørring. :)
Acheron 3 22:31          
Nu har hanseaterne efterhånden for vane at starte sæsonen stærkt, og slutte svagt af, men det var ikke desto mindre en flot sejr i aften. Uden to fantomredninger havde der dog stået 2-2 kort før tid, så kampen var mere åben end cifrene antyder om end HSV også brændte et straffespark.
Mr_bum 22:33          
Terodde fik en god debut med et mål mod sin tidligere klub. Nu mangler han kun 11 styks for at tangere Dieter Schatzschneiders rekord for flest scoringer i den næstbedste række.
Owngoal 22:36          
Schalke fortsætter den totale nedtur…
Desperados 22:45          
Schalke har rigeligt at spille med offensivt, men det er klart, at der er alt for store udskiftninger til, at jeg tror på, at de for alvor kan komme i spil til oprykning. Ellers er jeg ikke synderlig imponeret over nogen af holdenes defensiver, men det virker dog til, at HSV kom med det stærkeste udtryk. Jeg er overrasket over, at de fik lov til at beholde Jatta.

3-1 over Schalke er dog vigtigt for die Rothosen. Så venter der sig andre store kampe mod Bremen, Düsseldorf, Hannover og Pauli. Og der skal nok være et stærk midterfelt til at true favoritterne. Egentlig har jeg Düsseldorf som min favorit, da de har holdt sammen på stammen, og det er også en ok klub, selvom jeg som Dortmunder må gå med, at jeg bedre kan lide Köln...
Stig Inge Bjørnebandit 22:47          
som også gav et straffespark lidt uden for feltet efter 53 minutter.

Nye regler ? ;)
Slettet(291732211708) 22:49          
Fin sejr til HSV, der dog skal være glade for deres målmand. Kaufmanns debut var rimelig anonym, bortset fra at han stod i strafbar offside, da HSV scorede til 2-1.
Søndag 26. september
Ny Vejle-nedtur: Virkelig dårligt forsvarsspil
00:29
Jeg undrer mig, når....
00:15
FCK - Tosserne klædt af på Falster!
00:05
Sviatchenko blev helt og skadet: FCM trak fra
00:00
Man United-tråden
00:00
Randers-profil føler sig forbandet efter nedtur
23:59
Jammerbugt-anfører: Arbejdet venter mandag
23:57
Fortrøstningsfuld Hedlund: Håber på en stime
23:55
Komisk Vejle-defensiv i Silkeborg-triumf
23:53
Randers-profil føler sig forbandet efter nedtur
23:50
Arsenal - D-Day Baby!
23:48
Niels F. om Thorup-stikpille: Er ikke enig
23:46
Arsenal tævede Spurs efter gylden halvleg
23:46
Femte kamp i træk: Onuachu med hattrick
23:42
Man United-tråden
23:41
Skov Olsen assisterede i Bologna-nederlag
23:37
Komisk Vejle-defensiv i Silkeborg-triumf
23:36
Hummels om rødt kort: Må aldrig ske igen
23:35
Ny Vejle-nedtur: Virkelig dårligt forsvarsspil
23:34
Ansu Fati scorede i sit comeback i Barca-sejr
23:31
Horsens slog Nykøbing trods brændt straffe
23:30
Ny Vejle-nedtur: Virkelig dårligt forsvarsspil
23:30
Komisk Vejle-defensiv i Silkeborg-triumf
23:25
SIF efter fire mål: Lukker munden på kritikere
23:25
Sviatchenko blev helt og skadet: FCM trak fra
23:20