LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mikkel Qvist: Føler mig mest tryg i forsvaret

| Superligaen | 7 kommentarer
Mikkel Qvist: Føler mig mest tryg i forsvaret
Foto: Getty Images

Det har været turbulent at spille mange forskellige positioner i AC Horsens, siger Mikkel Qvist til Horsens Folkeblad. Han befinder sig bedst i bagkæden.

Mikkel Qvist har efterhånden spillet alle positioner på banen i AC Horsens i denne sæson, og det har både fordele og ulemper.

Det fortæller han til Horsens Folkeblad.

- Det har været turbulent at spille så mange forskellige pladser. Det var lidt som Jonas Thorsen i sidste sæson, og jeg spiller, hvor der er brug for mig. Det var en sjov udfordring at være med som angriber, siger Qvist, som har en favoritposition.

- Jeg er oprindeligt forsvarsspiller, og jeg føler mig mest tryg dernede, fordi jeg så har spillet foran mig, og det er mest behageligt, siger Mikkel Qvist til Horsens Folkeblad.

Han fortæller desuden, at han lige nu arbejder på at udvikle sig til midtstopper.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

bruger 150225 12:19          
Kan jeg godt forstå du skal heller ik spille i angrebet når vi har drost og Junker,
dgh1896 13:07          
Jeg ser generelt ikke så meget Horsens, men bemærkede at Søren Reese og Sammy Skytte var røget på bænket seneste kamp. Som Viborg mand er jeg lidt interesseret ift. Reese - har han været skadet, dårligt spillende eller er det bare Qvist som har spillet Reese af holdet?
bruger 150225 13:09          
Jeg tror ik reese er røget af pga han ik er go nok, bo stiller bare nogen gange med det mærkeligste hold indimellem
bruger 150225 13:15          
Reese er en kanon spiller, ærgeligt han skal til FC Midtjylland snart
PeterBold 15:23          
Begge lejespillere er vel sat af holdet netop fordi de er lejespillere og skal videre i 2019. Så skal de være markant bedre end dem, som skal spille fremover.

Sådan ville jeg i hvert fald tænke - desuden vil Qvists lange indkast jo også altid være et ekstra plus, selvom ACH ikke rigtigt har fået noget ud af dem i denne sæson.
jesperyellow 16:59          
Reese er en af de bedste midterforsvarer i SL, så det var gambling fra Bos side mod AGF. Nu gik det godt og Quist gjorde det udmærket.
Dog tror jeg Reese er tilbage i starteren i morgen
Jensen99 17:16          
Enig med jesperyellow. AC kan ikke stille op så offensivt som i sidste kamp og derfor bør Reese være at finde i bagkæden mod FCK. Desuden er Junker ud så det er småt med egentlige angribere mod FCK.
Jeg tænker at BH går tilbage til det defensive udgangspunkt mod FCK for ikke at få ørene i maskinen. Hvis defensiven niveau bliver som i Agf kampen går det galt ret hurtigt så derfor bør Reese være med fra start.
Søndag 19. maj