Luk

Milan bekræfter: Sæsonen slut for Simon Kjær

| Serie A | 29 kommentarer

Infoboks

Inter - AC Milan
Serie A (05/02)
Oddset 1,80 4,00 3,95
bet365 1,80 3,75 4,33

AC Milan har fredag aften bekræftet, at Simon Kjær misser resten af denne sæson, da danskeren er ude i seks måneder med en knæskade.

Seks måneder på sidelinjen.

Det er dommen for Simon Kjær, som blev alvorligt knæskadet for AC Milan i kampen mod Genoa, hvor det gik udover danskerens ledbånd.

Det meddeler AC Milan på sin hjemmeside fredag aften, og derfor misser Kjær resten af denne Serie A-sæson, som slutter den 22. maj.

- Simon Kjær i dag er blevet opereret i sit venstre knæ. Operationen, der blev foretaget på La Madonnina-klinikken, gik godt og blev udført af Dr. Roberto Pozzoni.

- Kjær har det godt og er motiveret til at starte genoptræningsprocessen med det samme. Genoptræningstiden vurderes til 6 måneder, skriver AC Milan.

32-årige Simon Kjær har imponeret stort for AC Milan over en længere periode, hvor det i denne sæson er blevet til 13 kampe i Serie A.


Af Raymund Nelausen

29 kommentarer

Tropico 18:56          
Forfærdeligt, når han nu endelig havde kontinuerlig tur i den.
Coachen 19:06          
Er det bare mig, eller skal han have en lille smule tur i den for at være fit og kampklar til første VM-kamp d. 21-ish november?
Seks måneder lyder godt nok som et meget optimistisk bud, når der er tale om en korsbåndsskade og det er fuldt overrevet.
Sims91 19:09          
En bombe må man sige. Han kan komme tilbage, men han må allerede med så lang tid til VM betragtes som tvivlsom. Hjulmand må begynde at planlægge uden ham, hvilket er stort, når man tænker på Kjærs rolle på og udenfor banen for landsholdet de sidste mange år.

Det er et stort tab. Jeg er ikke helt sikker på Joachim Andersen og Jannik Vestergaard. De er nødt til at steppe op nu.
SotD 19:12          
Jeg synes der er mange som spekulerer i korsbåndet er revet over, men hvor læser I det? Jeg kan kun læse ledbåndsskade - og der kan 6mdr være konservativt.

Hvis han er ude i et halvt år så tænker jeg da fint han kan være klar til VM efter yderligere et halvt år med (forhåbentlig) kontinuerlig spilletid.
Lars123456 19:19          
Hvis vi skulle miste en profil er forsvarspladserne heldigvis et sted, hvor vi har masser af alternativer. Tænk hvis det var vores målmand vi mistede. Så var alternativet en reserve fra 2. Bundesliga eller målmanden fra AGF, baseret på de seneste udtagelser.
Sims91 19:20          
Ja forhåbentlig... Men når sæsonen er kommet ordenligt i gang så vil Simon Kjær være 33 og et halvt år gammel. Med sådan skade vil Milan formentlig også begynde at planlægge uden ham. Det kan ikke tages forgivet, at han bare som selvfølgelig starter sæsonen for de rødsorte. Så går der ikke mere end 2-3 måneder, så er der VM.
Martinovic 19:20          
https://football-italia.net/kjaer-underwent-surgery-out-for-six-months/

Her står der, at det er korsbåndet, der er "lappet". Havde det været revet over, er det typisk et lille års tid ude.
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar