Luk

Milan-boss: Fortjener verdens bedste stadion

| Serie A | 9 kommentarer

Infoboks

Bologna - AC Milan
Serie A (30/01)
Oddset 4,10 3,80 1,85
bet365 4,00 3,80 1,85

AC Milan-direktør Ivan Gazidis har store ambitioner på klubbens vegne, og han vil blandt andet bygge verdens bedste stadion, som Milan ifølge direktør fortjener.

En øjeblikkelig førsteplads, status som ubesejret efter ni kampe i Serie A og et nyt stadion i støbeskeen.

Der blæser positive vinde over AC Milan for tiden, og direktør Ivan Gazidis ser samtidig et stort potentiale for at tage næste skridt.

- Det fundamentale spørgsmål er om brandet, og Milan er den femtemest fulgte klub i verden, hvilket er et tegn på, at Milan-brandet er velkendt overalt.

- Størrelsen af vores forretning er langt mindre end de øverste fire i øjeblikket, og det repræsenterer en fantastisk mulighed i form af potentiel vækst.

- Milan fortjener det bedste stadion i verden, og det vil vi forsøge at give klubben, siger Ivan Gazidis ifølge Football Italia.

Både AC Milan og Inter arbejder på projektet om at få et nyt stadion i stedet for San Siro.


Af Martin Schmidt

9 kommentarer

Malresi 15:10          
Ja det lyder jo lovende, men jeg tror at den drøm bliver svær at efterleve. Alene det at man skal dele sit stadion med bysbørnene er ikke specielt positivt - ud over at man så kan deles om udgifterne. Der må de større fordele så også ophøre. Jeg kan virkelig godt lide San Siro - nyder at være der - men det er naturligvis ved at være udtjent.
Fox@Mulder 15:20          
@Malresi

Forstår ikke din pessimisme. At være to om at dele udgifterne er da kun positivt og vores matchday revenue bliver jo ikke mindre af at vi deler med Inter?

Jeg elsker San Siro og har været der 20+ gange, men skal vi komme tilbage til den absolutte europæiske top, så kræver det et nyt stadium.

Juventus er et prima eksempel på hvordan et nyt stadion kan booste en klubs økonomi.
Interforlivet 15:26          
@Fox@Mulder: Jeg er helt enig. Selvom jeg ikke har været på GM lige så mange gange som dig (jeg har "kun" været der 8 gange), så er jeg lige så begejstret for netop det stadion. Samtidig er jeg også fodboldromantiker nok til at synes om at Inter og Milan deler stadion. Og som du påpeger er det jo ikke noget der "koster" klubberne rent økonomisk. Så jeg kan heller ikke se nogen grund til ikke at fortsætte på et nyt stadion.
PepeAubaLaca 15:54          
Man kan ikke stole på den mand. Se hvordan han ødelagde Arsenal indefra efter at have lovet fansene vi ville blive " de nye Bayern München" med vores dengang nye stadion....
Coral 17:17          
Milan lever højt på Coronakrisen. De skal nok falde ned på jorden her til foråret.
Martinovic 17:24          
Milan lever højt på Coronakrisen. De skal nok falde ned på jorden her til foråret.
Hvorfor skulle det være anderledes for Milan end for resten af klubberne?

EDIT: Gennemskueligt, at du er en troll, så du behøves ikke svar.
Iftitscouldtalk 18:01          
Coral hvordan er corona en fordel for AC Milan?
Torsdag 28. januar
Onsdag 27. januar