Luk

Milan-chef: Zlatan-udvisning gjorde forskellen

| Coppa Italia | 4 kommentarer

Infoboks

Inter - AC Milan 2-1
Coppa Italia
31' 0-1 Zlatan Ibrahimovic
58' 0-1 Zlatan Ibrahimovic
71' 1-1 Romelu Lukaku
90' 2-1 Christian Eriksen

Stefano Pioli begræder AC Milans nederlag til Inter, som ifølge cheftræneren primært kom, fordi Zlatan Ibrahimovic fik rødt kort.

AC Milan var foran 1-0 på mål af Zlatan Ibrahimovic, men tidligt i anden halvleg fik den 39-årige svensker sit andet gule kort for en tackling midt på banen.

Derefter kom Inter tilbage på 1-1, inden Christian Eriksen dybt inde i overtiden afgjorde det med et fornemt frispark, som sikrede Inter en 2-1-sejr og en billet videre i Coppa Italia.

Spørger man Milan-træner Stefano Pioli, blev Zlatans udvisning særdeles afgørende.

- Det er skuffende, at vi røg ud, for vi går op i denne turnering. Præstationen viser, at vi er et stærkt hold, der kan holde ud, men at komme en mand i undertal gjorde det meget svært.

- Det blev meget mere kompliceret, og vi var naive, da vi gav straffesparket væk. Når det er sagt, forlader jeg dette nederlag meget mere positiv og optimistisk omkring vores fremtid, end jeg var efter Atalanta-kampen.

- Det var en meget balanceret kamp, og den eneste forskel var, at vi kom i undertal. Hvis det var 11 mod 11, kunne det være blevet hvilket som helst resultat, og vi var foran 1-0, siger Pioli til RAI Sport.


Af Martin Schmidt
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar