LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Milan er tæt på brasiliansk playmaker

| International | 5 kommentarer
Highlights: Cutrone og Higuain bag Milans comeback mod Olympiakos
Milan i problemer: Olympiakos foran i Europa League-opgør
Milan er tæt på brasiliansk playmaker
Foto: Getty Images

Infoboks

Flamengo bekræfter, at de er tæt på at sælge den brasilianske playmaker Lucas Paqueta til Milan.

21-årige Lucas Paqueta har gennem de seneste halvandet års tid imponeret for Flamengo i den brasilianske Serie A. og nu er han på vej til Italien.

Det er Milan, der har snøren ude efter den nyslåede A-landsholdsspiller.

- Vi snakker og forhandler løbende, men sagen er ikke lukket for vores vedkommende. Jeg tror dog, det kan blive færdig i løbet af to uger, siger Flamengo-direktør Carlos Noval til Tuttomercatoweb.

Også Paris SG og Liverpool har været meldt interesserede i Paqueta, der angiveligt kommer til at koste Milan cirka 260 millioner kroner.


Af Mikael Blond

5 kommentarer

Foggy 08:19          
Spændende hvis vi kan lande ham foran klubber, der sportsligt er et stort skridt foran.
OAJ-Kongen 09:10          
Er han god nok?
Har aldrig set ham spille, så har ingen idè - men håber da han kan løfte holdet
[]{}#%^*+=_\|~<>?$£?.,?!? 11:56          
Rigtigt godt køb!
Et stort talent, i sære i sine offensive aktioner!
Gjorde stort indtryk på mig ved U20 VM for Brasilien!
Funkyknas 14:19          
Er det bare mig eller er de to Milano klubberne på et side spor, og har været det de sidste par år. De henter konstant spillere ind, er generelt svingende i deres præstationer og det ser ikke til at de kan vende tilbage til deres virkelige gode år.
Milanistar 14:39          
At komme tilbage på toppen kan gøres på to måder - gennem giga-investeringer a la PSG og Manchester City - eller gennem mere langsigtede projekter såsom Milans, der lige nu er på vej i den rigtige retning i forhold til at komme tilbage til toppen.
Sidste sommer investerede man stort i spillere, som det er meningen skal bære holdet frem mod toppen - med undtagelse af Lucas Biglia og Bonucci, som skulle have en instant impact.
Denne sommer har man yderligere fortsat med at hente dygtige og yngre spillere, samt en enkelt (Higuain), som mere er købt for at have instant impact. Paqueta er den sidste spiller, der mangler, for at gøre holdet mere eller mindre komplet! Så er det bare op til spillerne og Gattuso at få det til at spille, og efter en blandet sæsonstart begynder det for alvor at se spændende ud nu, specielt i den offensive del af spillet.

Skulle det ikke gå som forventet, har Milan nu en masse spillere som kan sælges til høje priser for at undgå de helt store økonomiske problemer.

Jeg siger ikke at Paqueta har samme niveau som Kaká, men jeg føler, at han går en stor fremtid i møde, og at han er den sidste brik, der skal bringe Milan tilbage i CL og kamp om det italienske mesterskab. FORZA RAGAZZI
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj