LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Milan fandt melodien mod Cagliari

| Serie A | 3 kommentarer
Milan fandt melodien mod Cagliari
Foto: Getty Images

Infoboks

AC Milan - Cagliari 3-0
Serie A
13' 1-0 Luca Ceppitelli
22' 2-0 Lucas Paqueta
62' 3-0 Krzysztof Piatek
AC Milan vandt en stensikker 3-0-sejr over Cagliari søndag aften, og storklubben er dermed tilbage på fjerdepladsen i Serie A.

Søndag aften havde AC Milan mulighed for at overhale både Lazio, AS Roma og Atalanta og hoppe op på fjerdepladsen i Serie A.

Det krævede dog en sejr over Cagliari, der ligger i den tunge ende af tabellen, og Gennaro Gattusos tropper var derfor favoritter i opgøret.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst ud af starthullerne. Allerede inden stadionuret havde rundet de første 15 minutter var AC Milan således i front.

Hakan Calhanoglu bankede på mål fra en position i højre side af feltet, men Cagliari-keeper Alessio Cragno parrerede bolden. Desværre for gæsterne sendte målmanden bolden direkte ud på forsvarsspilleren Luca Ceppitelli, der blev noteret for et uheldigt selvmål.

Midtvejs i første halvleg blev det også 2-0, da Lucas Paqueta, der skiftede til Milan i januar, dukkede op ved bagstolpen og sendte sin første Milan-scoring i kassen.

Yderligere blev der ikke scoret i første halvleg, så hovedparten af tilskuerne på San Siro kunne glæde sig over en pauseføring på 2-0.

Efter en times spil fik Cagliari en gigantisk scoringschance i flere omgange, men overliggeren var i vejen for gæsterne.

To minutter senere var det i stedet Milan, der reelt lukkede opgøret med målet til 3-0. Milan holdt decideret skydetelt foran Cagliari-målet, og til sidst kunne Krzysztof Piatek sende bolden fladt i mål til 3-0.

En stor fejl i Cagliari-defensiven gav Suso en friløber med ti minutter igen, men spanieren misbrugte den store chance og overplacerede sin afslutning.

Kampen fik aldrig en fjerde scoring, men det var Milan ligeglade med, for de kunne sikkert køre sejren i hus.

De tre point sender Milan forbi Lazio, Roma og Atalanta og tilbage på fjerdepladsen i Serie A. Der er fire point op til lokalrivalerne fra Inter på tredjepladsen.Af Martin Schmidt
Tirsdag 23. april