Luk

Milan gik på andenpladsen med sikker sejr

| Serie A | 5 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Benevento 2-0
Serie A
6' 1-0 Hakan Calhanoglu
60' 2-0 Theo Hernández

AC Milan kom tilbage på sporet, da de lørdag aften gik midlertidigt på andenpladsen i Serie A med en 2-0-sejr over Benevento.

Milan var på en mission lørdag aften, hvor holdet skulle forsøge at stoppe deres stime med to nederlag på stribe, som faktisk havde sendt holdet ned på femtepladsen og dermed væk fra de sjove Champions League-pladser.

Simon Kjær startede opgøret på bænken, da Fikayo Tomori fik chancen I forsvaret I stedet.

Milan kom foran efter kun seks minutter på flere flotte kombinationer. Bolden blev lagt ind i feltet, hvor Franck Kessie hoppede over, inden Hakan Calhanoglu satte bolden i nettet med en blød inderside til 1-0.

I overtiden af første halvleg kom Zlatan Ibrahimovic alene igennem, men hans afslutning blev reddet af Benevento-målmanden.

Kort efter pausen fik Ibrahimovic igen vristet sig fri af Benevento-forsvaret, og igen manglede svenskeren den sidste skarphed foran mål.

Svenskerens var fortsat uskarp efter en times spil, men her gav skuddet en ripost, som Theo Hernandez nemt kunne sætte i nettet til 2-0.

Benevento havde flere gode chancer for at reducere mod slutningen af kampen, men stillingen blev ved 2-0, som sender Milan op på en midlertidig andenplads i Serie A.


Af Theis Fischer Brandt
Mandag 24. januar