Luk

Milan smed sejren: Vi begik fejl ved de to mål

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Liverpool - AC Milan 3-2
Champions League gruppe B
9' 1-0 Fikayo Tomori
14' 1-0 Mohamed Salah
42' 1-1 Ante Rebic
44' 1-2 Brahim Diaz
49' 2-2 Mohamed Salah
69' 3-2 Jordan Henderson

AC Milan var tæt på sejren mod Liverpool, men de dummede sig i en række situationer, og det kostede dem de tre point, fortæller cheftræner Stefano Pioli.

AC Milan var onsdag aften tilbage i Champions League for første gang siden 2014, og de gav den i den grad gas i opgøret mod Liverpool på Anfield.

Her formåede Milano-klubben nemlig at bringe sig foran med 2-1 lige før pausen efter et stort comeback, men Stefano Piolis tropper begik flere fejl i defensiven, og dermed endte de med at smide sejren og tabe med 2-3.

Det fortæller Milan-træneren til Sky Sport Italia.

- Liverpool fortjener ros for deres intensitet og kvalitet, især i de første 25 minutter. Vi var i stand til at vende det, og det, vi virkelig fortryder, er de to mål, vi indkasserede i anden halvleg. 

- Sammen med Liverpools kvalitet begik vi også fejl ved de to mål. Forhåbentlig vil vi fremover møde hold med lidt mindre kvalitet og vil ikke indkassere i de situationer.

- Det var en værdifuld lektion, som vil hjælpe os fremadrettet. Holdet var motiveret, vi forventede, at Liverpool ville starte stærkt, men vi var lidt for statiske og kunne ikke komme forbi deres første pres, udtaler Stefano Pioli.

AC Milan skal i næste runde af Champions League op imod Atletico Madrid hjemme på San Siro i Milano.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 16. oktober