Luk

Milan vandt sikkert mod oprykkerne

| Serie A | 3 kommentarer

Infoboks

Crotone - AC Milan 0-2
Serie A
45' 0-1 Franck Kessié
50' 0-2 Brahim Diaz

Simon Kjær var med i hele kampen, da Milan sikkert slog oprykkerne Crotone på udebane i Serie A søndag aften.

Milan vandt i sidste runde 2-0 hjemme mod Bologna og skulle søndag forsøge at følge op på deres gode sæsonstart, da de mødte Crotone på udebane.

Oprykkerne Crotone fik modsat Milan en skidt start på sæsonen, da de tabte med hele 4-1 til Genoa.

Milan lignede fra kampens start et hold, der havde tænkt sig at leve op til favoritværdigheden, da de med det samme satte sig på spillet. 

Brahim Diaz forsøgte sig efter et kvarters spil med en afslutning, men Crotone-keeper Alex Cordaz nåede helt ned i venstre målhjørne og fik bokset bolden ud til et hjørnespark.

Efter 20 minutters spil kom den danske landsholdsanfører Simon Kjær højest på et hjørnespark, men han kunne ikke ramme målet med sit hovedstød.

Crotone havde ikke meget at byde ind med fremad banen, og kort før pausen fik Milan tilkendt et straffespark. Franck Kessie tog ansvaret på sig, og han sparkede bolden i mål til en fortjent Milan-føring.

Dermed kunne Milan gå til pause med en 1-0-føring, som godt kunne have været større.

Der var da også kun spillet fem minutter af anden halvleg, da gæsterne udbyggede føringen. 

Sandro Tonali var tæt på at komme først på en faldt indlæg i feltet, men tacklingen fra Crotone-forsvareren endte hos Brahim Diaz tæt under mål, der vendte rundt og sendte bolden det sidste stykke ind over stregen. 2-0.

I situationen, der ledte op til målet blev Ante Rebic væltet og landede forkert på sin arm, som efterfølgende sad helt forkert. Han løb derfor direkte i omklædningsrummet og blev erstattet af den unge Lorenzo Colombo.

Crotone havde sporadiske forsøg på målet, men var aldrig for alvor tæt på at komme tilbage i kampen, og til slut var Milan tættere på 3-0, end oprykkerne var på 2-1.

Rade Krunic forsøgte sig, men Cordaz hev endnu en redning frem. I overtiden fik unge Colombo også mulighed for at udbygge Milans føring, men han ramte ikke kassen.

Derfor endte det hele med en 2-0-sejr til Milan, der med sejren indtager andenpladsen i Serie A.

Crotone har omvendt fået en svær start på tilværelsen i Serie A og ligger efter kampen sidst i rækken.


Af Jonas Nielsen
Onsdag 28. juli
Tirsdag 27. juli