Luk

Milan videre i Coppa Italia efter straffedrama

| Coppa Italia | 8 kommentarer

AC Milan er videre til kvartfinalen i Coppa Italia efter et straffesparksdrama på San Siro, hvor Torinos Tomas Rincon brændte et straffespark og blev skurken. Den ordinære spilletid endte 0-0.

Zlatan Ibrahimovic var tilbage i startopstillingen for første gang siden sin seneste skade, da hjemmeholdet fra AC Milan tog imod gæsterne fra Torino i ottendedelsfinalerne i Coppa Italia.

Første halvleg var en livlig affære, hvor der var chancer i begge ender af banen, men skarpheden manglede hos begge mandskaber. 

Udeholdets Tomas Rincon forsøgte flere gange at bringe Torino på måltavlen, men hans skud voldte ingen problemer for Ciprian Tatarusanu, der stod i Milan-målet her til aften.

Hjemmeholdet havde svært ved at skabe chancer. Det blev blot til et enkelt skud inden for målrammen efter de første 45 minutter.

Også Zlatans manglende kampform kom til syne, da svenskerens eneste afslutning i første halvleg endte langt, langt over Torino-målet. 

Kort efter anden halvlegs start var hjemmeholdets Rafael Leao tæt på at bringe Milan i front, da han fyrede et skud afsted imod midten af målet, men Torino-målmanden var på plads og fik afværget forsøget. 

En time inde i opgøret havde Milan-backen Diogo Dalot en gylden mulighed for at bringe værterne på 1-0, men han formåede ikke at udnytte en ripost, der i stedet sneg sig forbi højre stolpe.

Som uret tikkede, gik begge mandskaber længere og længere ned på egen banehalvdel for at trække opgøret til forlænget spilletid.

Festlighederne fandt ikke sted på banen. Gianluigi Donnarumma sad på bænken i dette opgør, og han modtog et rødt kort for usportslig opførsel på sidelinjen. 

Efter to gange 15 minutters ekstra spilletid var stillingen stadig 0-0 på San Siro. Dermed skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence.

Her blev Tomas Rincon fra udeholdet skurken, da hans straffesparkskud i højre side af målet blev reddet af Tatarusanu i Milan-målet.

Dermed er Milan klar til kvartfinalen i Coppa Italia. 

 

 


Af Saad Ahmad
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar