LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Milano-klubber går sammen om nyt stadion

| Serie A | 12 kommentarer
Highlights: Suso reddede Milan fra en håbløs situation i Gruppe F
Milano-klubber går sammen om nyt stadion
Foto: Getty Images

Infoboks

Parma - AC Milan
Serie A (20/04)
bet365 5,75 3,75 1,65
NordicBet 5,35 3,75 1,69
Oddset 5,20 3,70 1,65
San Siro er efterhånden ikke meget værd, og derfor går Inter og AC Milan nu sammen om et projekt, der skal sikre et moderne fodboldstadion i Milano.

AC Milan og Inter har meldt ud, at de går sammen i arbejdet med at udvikle et moderne fodboldstadion, som på den ene eller anden måde skal erstatte San Siro.

Det gamle fodboldstadion i Milano lever ikke længere op til forventningerne, og derfor vil Milano-klubberne gøre noget.

I deres udmeldinger skriver klubberne, at et fælles stadion er til alles bedste, og det vurderes i øjeblikket, om man skal bygge et helt nyt stadion eller bare gennemrenovere San Siro.

Klubberne skriver, at man regner med at have flere muligheder klar til præsentation i slutningen af 2018.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

12 kommentarer

Ciao ciao 09:39          
Fornuftigt!
delaneyforpresident 09:58          
Jeg håber, de renoverer. San Siro er et fedt stadion.
Foggy 10:06          
Det bliver sandsynligvis en ombygning af San Siro, der trænger til en kærlig hånd.
keane10 11:10          
Har San Siro ikke løbebane?

Når jeg ser bold fra Serie A, så sidder publikum så langt fra banen på de fleste stadions. Det vil være godt for italiensk fodbold at få bygget nogle rigtige fodbold stadions, som Juventus der forlod Delle Alpi for deres eget fodbold stadion.
EfB 1924 11:18          
Har San Siro ikke løbebane?
Nej der er ikke løbebane. På den måde vil det måske godt kunne betale sig at renovere San Siro, hvis der havde været løbebane skulle man bygge helt nyt uden tvivl.
L'Imperatore 11:22          
Nej San Siro har ingen løbebane. Faktisk har jeg læst engang at det er en af de stadions hvor folk sidder tættest på. Hvorom al ting er så trænger det til en renovering . Det kan sagtens blive et super fedt stadion uden man behøver at rive det hele ned. Var der sidste år og synes isæe sæderne og madboderne haltede.
barcadrengen 11:48          
Er helt klart også mere til renovering istedet for et nyt. Stadions rundt omkring i europa rummer så meget historie og nostalgi. Tag nu bare med min egen klub Barca, de spiller også på noget gammelt lort for at sige det mildt er dog glad for at de i proccessen what to do, kom frem til en ronvering istedet for et nyt stadion. På den måde beholder man historien og ånden samtidig man skaber nye og moderne faciliteter puplikum med rette kræver.
Fredag 19. april