Luk

Milepæl i Hillerød: Faste aftaler til to profiler

| 2. Division | 5 kommentarer

Infoboks

Hillerød har lavet de første to faste aftaler med spillere i klubbens historie. Anfører Philip Lindgaard og viceanfører Jonathan Witt er nu bundet året ud.

I 2. divisionsklubben Hillerød drømmes der om oprykning til 1. division, og nu har klubben taget endnu et skridt i retning af et mere professionelt setup.

Mandag har Hillerød nemlig lavet faste aftaler for hele 2021 med profilerne Philip Lindgaard og Jonathan Witt, der således er de første spillere i klubbens historie til at få en fast aftale.

- Det er en milepæl i Hillerød Fodbolds historie, at vi nu laver faste aftaler med spillere. Det er kun naturligt, at det bliver holdets kulturbærere Philip og Jonathan, som bliver de første, som vi binder foreløbig året ud. 

- De har begge sat deres aftryk på den succes, vi har haft over de seneste år, og de er forbilleder for de unge talenter både på og udenfor banen, siger sportsdirektør Jackie Rasmussen.

Hillerød er øjeblikkeligt nummer syv i 2. divisions gruppe 2.


Af Martin Schmidt

4 kommentarer

Bugen 14:43          
"Mørkegrå penge"

Nææ sikkert ikke. Pengemanden (mændene) bag klubberne driver typisk en eller flere virksomheder, og dér ansættes spillerne så, i halv fiktive stillinger, til passende lønninger uden at skulle præstere ret mange andre steder end på banen...
Det sker også nede i serierne... og er ganske lovligt.
OB0901 09:03          
Og man må modtage 3000kr om måneden, uden at have en fast aftale (kontrakt), så det betyder jo ikke at man ikke nødvendigvis får penge, selvom man er amatør
bruger 189390 19:28          
Undskyld, men hvad fanden bilder du egentlig ind? En rigtig god ting inden man anklager folk for noget, er at undersøge tingenes tilstand og hvilke regler der gælder.

En amatørklub kan helt lovligt udbetale penge til en spiller - op til 36.000 kroner om året på det, der hedder en amatøraftale. Så nej - Lucas Simonsen har ikke spillet gratis hos os. Hvad aftalen præcis er, vil jeg naturligvis ikke skrive hér, men han har været på en amatøraftale, og det er et helt lovligt og udbredt fænomen.

Vi har fuldstændig transparens omkring det vi gør. Vi har angivet alle amatøraftaler til Divisionsforeningen, og betaler ovenikøbet arbejdsskadeforsikring (som er ret dyr for fodboldspillere - 2.300 kroner per halvår per spiller) til samtlige spillere, vi har amatøraftaler med.

Jeg har naturligvis anmeldt dig til bold.dk for injurier, men kan desværre ikke anmelde dig andre steder, da jeg ikke ved hvem du er.
Sir 20:46          
Stram op Emil. Den slags beskyldninger er ikke fair.
Lørdag 6. marts