Luk

Milinkovic-Savic-agent: Lazio er ikke stor nok

| Serie A | 10 kommentarer

Infoboks

Fiorentina - Lazio
Serie A (05/02)
Oddset 2,25 3,65 2,90
bet365 2,25 3,50 3,00

Sergej Milinkovic-Savic skal snart videre til en større klub, da Lazio ikke er stor nok for serberen. Det fortæller Milinkovic-Savic' agent, Mateja Kezman, som selv har et bud på en ny klub.

Sergej Milinkovic-Savic har gennem seks år været en stor profil for Lazio, hvor den serbiske midtbanespiller har været blandt de bedste hos den italienske hovedstadsklub.

Milinkovic-Savic har kontrakt med Lazio frem til sommeren 2024, men det betyder ikke, at serberen er i klubben i de næste tre år.

Det fortæller Milinkovic-Savic' agent, Mateja Kezman, ifølge Football Italia. Der er nemlig større klubber end Lazio.

- Med al respekt for Lazio, Sergej er en spiller, som skal spille for en større klub i fremtiden. Jeg er sikker på, at det snart vil være tid til et nyt eventyr og nye drømme for Milinkovic-Savic.

Hvis Kezman skulle have noget at sige om Milinkovic-Savic' fremtid, kunne en mulig ny klub ligge mere nord på i Italien, hvor Juventus ville være et oplagt bud.

- Juventus er efter min mening stadig en stor klub, og jeg mener, at det er en ære for enhver at spille for den klub. Lad os se, hvad der vil ske i fremtiden. Gud vil vise ham, hvad der er hans vej.

26-årige Sergej Milinkovic-Savic står i denne sæson noteret for 12 Serie A-kampe for Lazio, hvor han har bidraget med tre mål og fire assists.

Den serbiske landsholdsspiller har tidligere vist stor klasse for sit land, da han på elegant vis scorede med en panenka i åbent spil mod Norge, som kan ses øverst i artiklen.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar