Luk

Milinkovic-Savic grundlagde Lazio-comeback

| Europa League | 2 kommentarer

Lazio var bagud mod Rennes, men med et mål og en assist sørgede Sergej Milinkovic-Savic for en 2-1-sejr til Seria A-klubben.

Lazio var uden point før torsdagens Europa League-kamp mod Rennes, der havde ét point efter første runde i turneringens gruppe E.

Serie A-klubben havde tabt første kamp til CFR Cluj, mens Ligue 1-mandskabet havde taget point mod Celtic hjemme i Frankrig.

En lige første halvleg sluttede målløst mellem de to hold, men efter pausen fik de begge gang i målscoringen. Det startede gæsterne med ti minutter efter pausen.

Her blev et frispark sendt i feltet og endte lige i panden på Jeremy Morel, der headede udeholdet i front og på kurs mod tre point.

Den kurs holdt de dog ikke mere end ti minutter, før Luis Alberto og Sergej Milinkovic-Savic, der begge var kommet på banen umiddelbart inden Rennes-scoringen, kombinerede gennem gæsternes defensiv, inden sidstnævnte fladt sendte udligningen i kassen.

Ti minutter senere var Sergej Milinkovic-Savic i oplæggerens rolle, da han sendte et indlæg i feltet. Her fandt han Ciro Immobile, der flot drejede bolden i kassen til 2-1.

Det blev kampens slutresultat, og Serie A-mandskabet, der havde den tidligere FC København-stopper Denis Vavro med hele kampen, kunne derfor glæde sig over tre point, der giver dem en tredjeplads i gruppen.

Celtic spillede sig i gruppens anden kamp op på førstepladsen, da de sænkede andenpladsen CFR Cluj 2-0.

Odsonne Edouard pandede Celtic i front efter 20 minutter, inden Mohamed Elyounoussi fordoblede føringen efter en time. En bold blev spillet tilbage i feltet, hvor han stod klar til en afslutning. Via en afretning gik bolden i mål.


Af Jonas Sand
Onsdag 16. oktober