Luk

Millioner på vej til AGF's stadionprojekt

| 3F Superliga | 22 kommentarer

Infoboks

AGF - FC København
Superligaen Grundspil (28/10)
bet365 3,00 3,60 2,20
NordicBet 2,85 3,40 2,40
Oddset 3,15 3,45 2,25

Et flertal i Aarhus' byråd er klar til at afsætte to millioner kroner til AGF's stadionprojekt, skriver Jyllands-Posten.

Efter mange måneders offentlig debat om et nyt fodboldstadion i Aarhus ser det nu ud til, at der kommer handling bag ordene.

I hvert fald er et flertal i byrådet klar til at afsætte to millioner kroner og igangsætte 'en formel proces og analyse' med borgmester Jacob Bundsgaard (S) i spidsen.

Det skriver Jyllands-Posten.

- Det er den helt rigtige vej at gå, for der er en kæmpe stor interesse blandt mange borgere for det her projekt, og med borgmesteren for bordenden er det også et signal om, at det her er noget, som byen vil, siger idrætsordfører for Venstre, Hans Skou, til Jyllands-Posten.

- Det her er så stor en opgave, og derfor er det vigtigt at få et godt fundament, så vi også kan gøre projektet interessant for private fonde.

Udover de to millioner kroner er der desuden én million tilbage fra opgaven med den seneste analyse i december sidste år, skriver Jyllands-Posten. Dermed er der altså tre millioner til rådighed.


Af Sara Margren

22 kommentarer

CCDK 08:29          
Fedt for AGF og for ligaen hvis det bliver til noget en dag.
Gul spand 08:34          
Mega fedt. Man mærker virkelig støtten og velvilligheden hos kommunen. Med to mio kr kommer vi virkelig tættere på målet.

Det eneste positive her er, at de ikke har afvist forslaget.
Él Capitano 08:57          
Så er der ENDELIG en bred enighed om at byen Århus er bedst tjent med et ordentligt stadion. Håber Lars Jacob og David for lov at sidde på deres poster når projektet er færdiggjort, for det har de alle fortjent!
glad smiley 09:01          
Fedt. Så mangler vi bare 998.000.000.
Southampton-AGF 09:13          
Hvorfor er det i ikke læser ,sætter jer ind i sagen.
Pengene skal bruges på til inddragelse af borgere interessenter og eksperter
Projekt koster 1mia og skal gøres rigtigt
14-titler 09:31          
Helt enig. Det handler jo ikke om beløbet på 2 millioner kroner. Det handler om, at det er borgmesterens kontor, der nu involverer sig i projektet, og det er dermed for første gang officielt, selvom folk med politisk tæft har kunne læse det mellem linjerne længe, at toppen i det aarhusianske Socialdemokrati går ind for et nyt stadion. Det er rigtig, rigtig gode nyheder, da det er S, der mere eller mindre bestemmer i byen. Nu kommer så den sidste hurdle, hvilket er at udforme konkrete planer og finde konkret finansiering. Spændende bliver det.
Celestino 09:33          
Håber for Århus at De Hviiiiiiiiiiiiiiiii kan få sig et ordentligt stadion. Jeg boede i Århus i en håndfuld år og blev aldrig rigtigt vild med den atletikbane der.
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober