LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Missede tyrkiske tilbud førte til målløst remis

| Venskabskampe | 0 kommentarer
Highlights: Viljestærke Rusland slog et groggy Tyrkiet-hold
Missede tyrkiske tilbud førte til målløst remis
Foto: Getty Images

Det blev ikke til nogen scoringer, da Tyrkiet torsdag på hjemmebane tog imod Bosnien & Herzegovina i en venskabskamo. Kampen mellem de to parter endte 0-0.

Tyrkiet skulle forsøge at bygge videre på deres fornemme udesejr på 3-2 over Sverige, da holdet torsdag tog imod Bosnien & Herzegovina.

Gæsterne var dog ubesejret i seks landskampe i træk, og det var derfor ikke nogen nem opgave for de tyrkiske værter.

Opgøret var en ganske lige affære med flest målchancer til det tyrkiske landshold. I første halvleg havde Enes Ünal muligheden for at bringe hjemmeholdet foran, men angriberen formåede ikke at ramme inden for målrammen.

Hakan Calhanoglu fik ligeledes chancen for at bringe Tyrkiet foran efter 35 minutter, men heller ikke han kunne få ordentligt træf på bolden, der strøg forbi stolpen.

Kort før pausen var Gojko Cimirot så tæt på at straffe tyrkernes ineffektivitet, men det lykkedes heller ikke Cimirot at finde netmaskerne.

Anden halvleg var en mere chancefattig affære. Med knap 20 minutter tilbage af opgøret fik Cenk Tosun muligheden for at gøre sig selv til helt, men endnu en engang blev en fin chance forspildt.

Effektiviteten i felterne manglede, og derfor skulle opgøret ende som en målløs affære. De to hold spillede 0-0 i en tæt venskabskamp, der måske burde være faldet ud til de tyrkiske værter.

Stream Finland – Bosnien på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 26. maj