Luk

Mitrovic lynede og brændte straffe i storsejr

| Championship | 3 kommentarer

Aleksandar Mitrovic var tæt på at få en perfekt dag på kontoret, da Fulham slog Stoke med 3-0. Her blev han både noteret for et mål og en assist, men endte med at brænde et straffespark.

Fulham har fået en god start på livet i Championship, hvor de jagter en hurtig retur til Premier League.

Inden lørdagens opgør mod Stoke stod de noteret for ti point efter fire runder, og der kom endnu tre point ind på kontoen efter lørdagens duel, da de endte med at vinde kampen med 3-0.

Her var Aleksandar Mitrovic i fokus, da han først lagde op til Harry Wilsons mål til 1-0 og siden da selv gjorde det til 3-0, da rollerne var byttet rundt. 

Den serbiske angriber fik dog i dommerens overtid muligheden for at score sit andet mål, men fra straffesparkspletten havde han ikke heldet på sin side, da han brændte den store mulighed.

Andetsteds var der også gang i måltavlen, da Huddersfield satte Reading på plads med hele 4-0. Det var dog ikke i alle kampe i Championship, at tilhængerne blev forkælet med mål.

Hull mod Bournemouth og Luton mod Sheffield United endte nemlig uden scoringer, mens Barnsley og Birmingham også spillede uafgjort i deres 1-1-opgør.


Af Raymund Nelausen
Søndag 24. oktober