Luk

Mkhitaryan-hattrick sænkede Leragers Genoa

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Genoa - Roma 1-3
Serie A
45' 0-1 Henrikh Mkhitaryan
50' 1-1 Marko Pjaca
67' 1-2 Henrikh Mkhitaryan
85' 1-3 Henrikh Mkhitaryan

Henrikh Mkhitaryan scorede alle Romas mål, da de søndag eftermiddag slog Genoa, der havde Lukas Lerager i startopstillingen, med 3-1. I bunden af tabellen spillede Torino og Genoa 0-0.

Danske Lukas Lerager havde fået en plads i startopstillingen på den centrale midtbane for Genoa, som søndag eftermiddag tog imod Roma på hjemmebane.

Genoa skulle forsøge at spille sig til et større hul ned til nedrykningspladserne, som klubben inden kampen blot var et enkelt point fra.

Anderledes fornøjelig har sæsonen i Serie A været indtil videre for Roma, som med en sejr kunne spille sig op på 14 point og en tredjeplads.

Første halvleg stod i Romas tegn, og med et større spilovertag var det gæsterne, som spillede sig til det største antal chancer, hvilket gav pote i dommerens tillægstid.

På et hjørnespark stod Henrikh Mkhitaryan helt umarkeret få meter fra stregen, og med så stor plads omkring sig headede armeneren uden problemer bolden i målet til pausestillingen 1-0.

Anden halvleg begyndte anderledes godt for Genoa, da deres midtbanemand Marko Pjaca på en friløber blot fem minutter inde i anden halvleg scorede sikkert til 1-1.

Udligningen holdt i et godt et kvarter, før Henrikh Mkhitaryan blev spillet fri i feltet og scorede sit andet mål i kampen.

Med fem minutter tilbage af opgøret sikrede Henrikh Mkhitaryan sit hattrick, da han nok engang stod umarkeret i feltet, hvor han denne gang flugtede bolden i kassen til slutresultatet 3-1 til Roma.

Anderledes målfattigt sluttede kampen mellem Torino og Crotone. Med et 0-0-resultat rykker Torino op over nedrykningspladserne på en bedre målscore end Genoa, mens Crotone indtager bundpladsen.


Af Lasse Rene

1 kommentar

whiskey 19:50          
Vildt nok, at Genoa har spillet mod både Roma og Torino idag ;)
Tirsdag 19. januar