LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

MLS: Angriber får MVP-pris efter fantomsæson

| Major League Soccer samlet tabel | 8 kommentarer
MLS: Angriber får MVP-pris efter fantomsæson
Foto: Getty Images
Efter en rekordsæson med 34 mål i 38 kampe har Atlantas 25-årige bomber Josef Martinez høstet prisen som MVP i den amerikanske MLS foran Miguel Almiron og Zlatan Ibrahimovic.

Atlanta dyster lørdag mod Portland i denne sæsons MLS-finale, og det er ikke mindst takket være angriberen Josef Martinez' mange scoringer.

I alt 34 mål i 38 kampe inklusiv playoff har den 25-årige venezuelaner bidraget med i en fantomsæson, hvor han med 31 kasser smadrede den hidtidige målrekord i den ordinære sæson.

Martinez er på den baggrund nu også blevet kåret til ligaens MVP - sæsonens vigtigste spiller - men han har ikke umiddelbart travlt med at komme videre til noget større. 

- Som jeg har sagt tidligere, bliver jeg så længe, at klubben vil have mig. Jeg er glad og føler mig hjemme her, siger Martinez til mlssoccer.com.

Atlanta-kammeraten Miguel Almiron blev toer i afstemningen efterfulgt af Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney og Carlos Vela på de følgende pladser.

MVP-prisen uddeles efter en afstemning, hvor både ligaens spillere, klubberne og medierne giver sin mening til kende.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

SW6 12:27          
Det var ærgerligt, den havde Miguel Almiron helt klart fortjent! Uden ham havde Martinez aldrig scoret bare tilnærmelsesvist det antal mål han nåede op på. Men lige præcis MVP burde vel gå til den der har størst betydning for holdet, og ikke nødvendigvis den der har scoret flest mål.
Redondo69 12:29          
Nu må Atlanta lige få hevet den titel hjem, så påstande vedrørende Atlantas forbandelse vedrørende nationale mesterskaber kan stoppe.
SW6 13:05          
Forbandelse ligefrem? Det er kun deres anden sæson i MLS jo :)
Redondo69 13:10          
SW6

Jeg taler om sportshold fra Atlanta. Falcons, Hawks og Braves hvis du ikke kender dem :)
SW6 13:18          
Jeg taler om sportshold fra Atlanta. Falcons, Hawks og Braves hvis du ikke kender dem :)
Ja ok, og nej jeg indrømmer blankt at det kun er fodbold der interessere mig :)
Pantic 16:23          
Specielt Falcons tabte Super Bowl for 2 år siden gjorde ondt. Av Av
Redondo69 17:01          
Specielt for os heldige individer som valgte at holde med Falcons og se den sammen med Patriots fans! Det spil hvor Trufant (eller var det Alford) burde have intercepted Brady og i stedet ender det med, at Edelmann griber den. Føj føj føj!

Nå, nu er der jo en anden NFL tråd herinde. Men i hvert fald så håber jeg, at Atlanta United tager den, da der er en eller anden overtro blandt visse Falcons fans, at der hviler en forbandelse over byen.
Tirsdag 23. april