Luk

Mönchengladbach har vigtig venstreback klar

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Bayern München
DFB Pokal (27/10)
bet365 7,00 5,25 1,36

Den algierske venstreback Ramy Bensebaini er tilbage for Borussia Mönchengladbach efter at have misset sæsonåbneren mod Bayern München.

Ramy Bensebaini har siddet ude med en mindre lårskade i opstarten og måtte derfor se til fra lægterne, da Borussia Mönchengladbach indledte sæsonen med en flot 1-1-præstation i egen hule mod mestrene fra Bayern München.

Til den kommende kamp på lørdag mod Bayer Leverkusen er Bensebaini dog tilbage i fuld træning, meddeler klubben på sin hjemmeside, hvilket de må være glade for i Mönchengladbach.

- For første gang var Ramy Bensebaini i stand til at deltage fuldt ud. Algieren pådrog sig en muskelskade i låret i begyndelsen af træningslejren i Harsewinkel-Marienfeld og missede DFB-cuppen mod Kaiserslautern (1-0) og Bundesliga-åbningskampen mod de tyske rekordmestre.

26-årige Bensebaini har været i klubben i to sæsoner og var særligt toneangivende for Mönchengladbach i sidste sæson med 25 kampe og fire mål til følge.

Til kampen mod Leverkusen vil han være i spil til at afløse den bare 18-årige amerikaner Joe Scally, der startede i algierens fravær mod Bayern München.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober