Luk

Mod på mere: Aldrende Nymann vil fortsætte

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (29/11)
Bet25 3,00 3,45 2,34
Oddset 3,05 3,40 2,35
bet365 2,87 3,50 2,30

Peter Nymann har kontraktudløb til sommer, men han har tænkt sig at fortsætte karrieren. Det er både aktuelt med en forlængelse i Horsens eller et klubskifte.

Selvom Peter Nymann til august runder 38 år, har han i denne sæson fortsat været fast mand på Bo Henriksens Horsens-mandskab.

Den bundrutinerede højreback har kontraktudløb til sommer, men Nymann går ikke og planlægger et karrierestop.

- Nu skal vi lige i gang med at spille igen, og så må vi se, hvordan det går. Vi skal snakke sammen, når der er kommet lidt ro på, og så må vi se, om vi kan blive enige, siger Peter Nymann til bold.dk.

Så du har mod på mere efter denne sæson?

- Ja. Jeg er ikke blevet afskrækket af at spille fodbold, så jeg er frisk på at fortsætte. Jeg kan godt mærke på kroppen, at jeg ikke er 25 længere, men jeg synes, vi har et fint setup i Horsens, der gør det muligt for mig stadigvæk at spille.

- Vi har ikke snakket konkret om en forlængelse. Man forhører sig hos hinanden, i forhold til hvordan vi ser på tingene, men de seneste måneder har givet en stor usikkerhed, så man ikke ved, hvad der skal ske.

- Klubben er blevet ramt på økonomien, så de er selvfølgelig nødt til at kigge på, hvordan truppen skal se ud næste år. Samtidig skal jeg også finde ud af, om det stadigvæk skal være Horsens, siger højrebacken.

Så hvis du ikke forlænger i Horsens, er du klar på at finde noget nyt?

- Ja, det tænker jeg. Jeg har ikke rigtig tænkt på at stoppe karrieren, så et skifte kan godt blive aktuelt, lyder det fra Nymann.

Peter Nymann, der kom til Horsens fra FC Vestsjælland i 2016, står noteret for 21 kampe i 3F Superligaen i indeværende sæson.

Mandag eftermiddag genoptager AC Horsens 3F Superligaen med en udekamp mod mesterskabsaspiranterne fra FC Midtjylland.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Martin Schmidt
Onsdag 25. november