Luk

Modnet Bale: Første pibe-koncerter var et chok

| La Liga | 6 kommentarer

Infoboks

Club Brugge - Real Madrid
Champions League gruppe A (11/12)
bet365 3,10 3,70 2,20
NordicBet 3,10 3,80 2,26
Oddset 3,10 3,65 2,20
YouBet 3,10 3,75 2,25

Gareth Bale har lært at leve med buh-råbene på Santiago Bernabeu, som waliseren igen har måttet føle på det seneste.

Gareth Bales tilværelse i Madrid har ikke været problemfri, og senest er Gareth Bale røget i unåde blandt de krævende fans på Bernabeu for sin hang til golf og negligeren af Real Madrid.

Bale har været genstand for store pibe-koncerter, men det har waliseren efterhånden vænnet sig til, fortæller han i et interview med BT Sport.

- Første gang, det skete, kom som lidt af et chok. Jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle reagere på det, siger Bale og fortsætter:

- Men som jeg er blevet ældre, og det er sket en eller to gange mere, så forstår jeg, hvordan jeg skal reagere. Nu ryster jeg det bare af mig. Med al respekt, så er det det bedste sted at blive buh'et af, hvis du ikke spiller godt. Det forstår jeg.

- Det er klart, jeg bare skal blive ved at arbejde hårdt og bevise for fansene, hvad jeg kan. På et tidspunkt stopper det, og så fortsætter din karriere som normalt.

Gareth Bale var tidligere på sæsonen længe fraværende fra Real Madrids opgaver, men var pludselig fit for Wales ved den seneste landsholdssamling – siden har Bale også været i aktion for Real Madrid.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 10. december
Mandag 9. december