Luk

Modric: Ødegaard må spille sin chance

| La Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Elche
La Liga (13/03)
Oddset 1,20 7,20 13,50
bet365 1,20 7,00 15,00

Luka Modric mener, at Martin Ødegaard skal bevise sig på banen og gøre en forskel, når han får chancen.

I sidste sæson var norske Martin Ødegaard en af de bedste spillere i La Liga, da han var lejet ud til Real Sociedad fra Real Madrid.

I sommer sluttede lejeaftalen, og forventningerne var store til nordmanden, som nu skulle tørne ud for kongeklubben.

Det er dog ikke blevet til meget spilletid for Ødegaard, og der går allerede rygter om i den spanske presse, at han har bedt om at blive lejet ud igen.

Luka Modric mener dog, at Ødegaard skal spille sin chance i Madrid.

- Jeg kan lide Ødegaard som spiller og person. Råddet, som jeg kan give ham, er, at arbejde videre og kæmpe for en plads på holdet. Når han får chancen, så skal han vise, hvorfor han er her, siger Modric ifølge Goal.

- Det er trænerens beslutning. Her skal man gøre sit bedste, når man spiller. At vi ikke roterer bestemmes af træneren, forklarer kroaten.

Ødegaard har kun spillet for Real Madrid i syv kampe i La Liga i denne sæson. 


Af Theis Fischer Brandt

7 kommentarer

Return_of_the_Mølbat 21:49          
Men det er jo problemet. Han får ikke chancen. Det eneste han får, er splinter i r*ven fra bænken, for det er der, at Zidane har placeret ham.
kevinmiraschmidt@hotmail.com 22:09          
Sky skriver nu at arsenal har budt sit andet bud !
Har godt nok læst fra nogle nordmænd at odegaard er lidt en luksus spiller som spiller godt når holdet gør, men sjældent løfter holdet selv. Så spændende at se hvad han kan i Premier league evt
no6forever 22:20          
Martin har super potensial. Og er utrolig god på sitt beste. Men saken er at han har hatt litt mange skader, og nå har han slitt med Jumpers knee. Etter han fikk Jumpers knee, spilte han mye dårligere.

Om hans kne blir bra og han holder seg skadefri, blir han en super spiller. Han er ikke bare god når laget er bra nei. Har sett ham være best på banen mens laget var dårlig ellers flere ganger for Vitesse og Norge.

Spørsmålet er om han tåler PL. Han er ung og det er en veldig fysisk liga. Skulle gjerne sett ham i United, men hadde vel fort havnet på benken.

Edit: Det som ble sagt av Modric er ikke sagt i dag, det ble sagt for en stund siden. Så det er å koke suppe, å late som at Modric sa dette nå pga transfer requesten til Martin.
Binne7 23:19          
Men hvis han er bedst i medgang, er Arsenal så den rigtige klub ;-)
Argh den lille sgu for godt...
kevinmiraschmidt@hotmail.com 23:43          
Binne7

Nej det det jeg er bange for han ikke er :) spændende at se om der bliver til noget
KimTrondheim 09:10          
Ødegaard fikk sjanser i starten av sesongen, men verken han eller Real Madrid leverte godt og stabilt. Hva gjør Zidane? Jo, går tilbake til "the good old boys", med Modric og Kroos. Og ting går bedre. En skadet Ødegaard havnet lenger og lenger bak i køen. Ifølge ryktene ba Modric og andre om at Zidane burde rotere mindre på laget. Det har skjedd. Og veien til spilletid ble lenger enn noensinne. Dette er hva som har skjedd.

Når det er sagt, så må Ødegaard gripe sjansen når han får den. Det har han ikke gjort. Det blir "for snilt", med støttepasninger og trygge løsninger. Ofte litt for typisk Martin.
Vilfort Park 12:12          
@KimTrondheim: " Det blir "for snilt", med støttepasninger og trygge løsninger. Ofte litt for typisk Martin."

Er det ikke typisk det der sker, når man mangler selvtillid og ikke føler, at der er opbakning fra træneren? Umiddelbart tror jeg, at det bedste for Ødegaard ville være at komme væk fra Real Madrid - dog kan det være, at Zidane ikke er træner meget længere, så det kan måske hjælpe på hans situation.
Mandag 8. marts