LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Modric: Stor fejl at undervurdere Kroatien

| VM | 43 kommentarer
Kroatiens profiler: Luka Modric
Når England VM-finalen? Hør de engelske eksperters vurdering
Kroatiens profiler: Mario Mandzukic
Modric: Stor fejl at undervurdere Kroatien
Foto: Getty Images
Luka Modric mener, at Kroatien blev undervurderet før onsdagens semifinale og kalder VM-finalen for det måske største i karrieren.

Anfører Luka Modric var endnu engang blandt Kroatiens bedste, da holdet onsdag besejrede England med 2-1 i VM-semifinalen.

Midtbanespilleren føler, at Kroatien var blevet undervurderet op til kampen, og at holdet fik vist, at der stadig var kræfter tilbage i tanken, selv om holdet også var røget i forlænget spilletid i ottendedels- og kvartfinalen.

- Vi beviste det total modsatte af, hvad folk havde talt om. Især engelske journalister og tv-eksperter havde undervurderet Kroatien, og det var en stor fejltagelse, siger Modric til ITV.

- Vi bemærkede alle deres udtalelser. Vi læste, hvad de havde sagt, og sagde til os selv, at vi ville vise, hvem der var trætte. De burde have været mere ydmyge og vise større respekt for deres modstander.

- Vi fik igen vist, at vi ikke er trætte. Vi dominerede kampen fysisk, mentalt og på alle andre måder. Vi burde have lukket kampen i ordinær spilletid, men det er stadig en kæmpe præstation og en drøm, der går i opfyldelse.

- Det er et af de største øjeblikke i min karriere, hvis ikke det største. Hvis vi formår at vinde finalen, vil det uden tvivl være det største.

Modric er under VM blevet kåret til kampens bedste spiller i tre af Kroatiens seks kampe.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

43 kommentarer

superde 07:42          
Endelig fri for de England. Håber Belgien tager dem IGEN om tredie pladsen
dons 07:46          
verdens mest ligegyldige kamp. den er de helt lige glade med.
Groggster 08:18          
Undervurderet?
Kære Luka, I har været røvhamrende heldige ikke at ryge ud til både Danmark og Rusland.
Nuvel - I vandt "i åbent spil" i går, men jeg vil mene, England var bedst i store perioder af de første 90 minutter.
Naturligvis skal det anerkendes, at man hænger på, når man er næstbedst, men for mig er det sgu lidt et antiklimaks at have Kroatien som finalist.
For mig vil dette VM stå tilbage som stormagternes elendighed og et Frankrig hold, der, udover kampen mod Argentina, har fedtet sig hele vejen igennem til finalen, trods store offensive profiler.
Respekt for Kroatien, der er kommet så langt med det materiale, men for mig ærgeligt, at vi ikke har Brasilien, Tyskland eller Spanien med i finalen.
KM2014 08:26          
Groggster...en dansker, der har ondt i røven?

Kroatien var bedst i ALLE deres 6 kampe indtil videre. Ja, DK og England havde nogle gode perioder, men Kroatien har været bedst over hele kampen i alle kampe.
Stats betyder ikke alt, men de har bedst i skud stats i alle deres kampe og haft bolden mest i stort set alle...det taler ikke om et heldigt hold, men et hold med struktur og en fast spillestil.
Kan man ihvertfald ikke sige om DK om det sidste.
At man kan svine andre hold til og snakke DK, det taler meget om dårlig fodboldforstand.
VM har ALTID været resultatsfodbold...for man har ikke råd til at tabe point og kampe...modsat ligaerne og CHL...
BKB52 08:28          
Stor respekt for Kroatien. Og al den snak i andre tråde om, "at det kunne ha´været Danmark i finalen". Hold dog op med det pjat. Danmark spillede elendigt og ufatteligt kedeligt fodbold og nåede længere end man kunne forvente uden en eneste spiller af verdensklasse, lige med undtagelse af kasper.
Dejlig at arrogante hold som Brassilien, Tyskland og Portugal røg hurtigt ud af turneringen.
Toon Toon! 08:38          
KM

Du skal næppe snakke om fodboldforstand, hvis du mener at Kroatien var bedre end Danmark i vores indbyrdes kamp.
Foggy 08:39          
Nuvel - I vandt "i åbent spil" i går, men jeg vil mene, England var bedst i store perioder af de første 90 minutter.
England var bedst i første halvleg og de første 15 minutter af den forlængede. Kroatien sad på anden halvleg og de sidste 15 minutter af den forlængede.

Det var nogenlunde jævnt fordelt. Kroatien havde større chancer og Perisic kunne have lavet hattrick de sidste 45 minutter. Så jeg er ikke enig i, at England var bedst i store perioder. De havde sølle to skud på mål på 120 minutter.
Tirsdag 19. februar