LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Mølby bliver assistent for Thorup i Gent

| International | 4 kommentarer
Mølby bliver assistent for Thorup i Gent
Foto: Getty Images

Infoboks

Gent - Standard Liege
1. Division A (22/02)
bet365 2,10 3,50 3,40
NordicBet 2,15 3,60 3,05
Oddset 2,10 3,55 3,05
Stream SønderjyskE – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Johnny Mølby stopper med øjeblikkelig virkning i Esbjerg og rykker i stedet til Gent, hvor han skal være assistent for Jess Thorup.

Johnny Mølby stopper med øjeblikkelig virkning som assistenttræner for John Lammers i Esbjerg.

Han skal i stedet til Belgien og Gent, hvor han skal assistere cheftræner Jess Thorup, skriver Esbjerg i en pressemeddelelse.

- Johnny har fået en mulighed, der er unik for en dansk træner, og han havde et ønske, om at prøve sig af på trænerposten på den udenlandske scene. Han har leveret et kæmpe stykke arbejde i EfB, og han har haft stor betydning for de sportslige resultater sammen med Lammers og det øvrige trænerteam, siger konstitueret sportschef i Esbjerg Jimmi Nagel Jacobsen.

- Han har virkelig givet udtryk for, at han vil forfølge den her enestående mulighed, og derfor har vi naturligvis fundet en løsning. Vi vil gerne takke ham for hans loyale og ikke mindst gode indsats, og ønske ham alt det bedste fremadrettet i det belgiske.

Allerede ved indgåelsen af kontrakten mellem Mølby og Esbjerg, blev det aftalt, at begge parter kunne blive løst af aftalen med relativt kort varsel. Nu fortsætter Mølby altså i Gent.


Stream SønderjyskE – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar