LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Monaco lejer alligevel skadet midtbanespiller

| Ligue 1 | 5 kommentarer
Monaco lejer alligevel skadet midtbanespiller
Foto: Getty Images
AS Monaco har alligevel valgt at leje midtbanespilleren William Vainqueur i Antalyaspor, selvom klubben fredag havde droppet aftalen på grund af et dumpet lægetjek.

Efter et par forvirrende døgn står det nu klart: Monaco lejer midtbanespilleren William Vainqueur i tyrkiske Antalyaspor, meddeler klubben.

Onsdag oplyste Monaco, at man havde indgået en lejeaftale med spilleren, men fredag trak man i land, da Vainqueur dumpede lægetjekket på grund af en lægskade. Nu har klubben dog ombestemt sig, og derfor er lejeaftalen alligevel en realitet.

Monaco havde droppet aftalen, fordi Vainqueurs skade betød, at han ikke kunne bidrage med det samme.

- William viste dog stor vilje til at blive involveret i tingene, og det fik os til at genoverveje situationen, siger Monacos vicepræsident Vadim Vasilyev.

- I denne svære sportslige periode har vi brug for gode spillere, men også for rigtige mænd, der kan slå tilbage. De værdier, han har vist, har overbevist os om at hente ham, så han kan hjælpe med at opfylde vores mål.

30-årige Vainqueurs lejeaftale med Monaco løber gælder for resten af sæsonen. Han har tidligere spillet i klubber som Roma, Marseille og Dinamo Moskva.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Fredag 22. marts