Luk

Montolivo stopper karrieren: Milan tvang mig

| Serie A | 13 kommentarer

Infoboks

Torino - Fiorentina
Serie A (08/12)
bet365 2,50 3,20 2,90
NordicBet 2,60 3,20 2,90
Oddset 2,55 3,15 2,90
YouBet 2,60 3,15 2,90

Riccardo Montolivo indstiller sin aktive karriere og sender en bitter stikpille mod ex-klubben AC Milan. 

Riccardo Montolivo har været uden klub siden sit kontraktudløb med AC Milan i sommer, og den tidligere landsholdsspiller indstiller nu karrieren. 

- Jeg stopper nu. Jeg bliver boende i Milano med min familie, men jeg ved ikke, hvad jeg skal lave. Det må jeg tænke over, siger 34-årige Montolivo til Corriere dello Sport. 

Montolivo forklarer i interviewet, at han følte sig frosset ud af holdet i de sidste par sæsoner hos Milan, hvor han blandt andet blev frataget anførerbindet, blev droppet til en træningslejr og spillede uvante positioner på reserveholdet. 

- Man kan sige, at Milan tvang mig til at stoppe. Jeg fik ikke engang muligheden for at sige farvel til fansene efter syv år i klubben, siger Montolivo. 

Montolivo nåede i alt omkring 500 kampe for Milan, Fiorentina og Atalanta samt 66 kampe for det italienske landshold. 


Af Mikael Blond

13 kommentarer

Turbofurbo 12:11          
At han dog ønsker at åbne den snak!!

Alle interne informationer sivede ud til medierne, da han var en del af truppen. Det stoppede efterfølgende.....!
Rasbak 12:23          
Det lyder som en bitter mand.
Den italienske udgave af Kevin Stuhr Ellegaard.

Hvis man "kun" er 34 år og mener man stadig har niveau. Man trives ikke i klubben og føler sig ikke ansvarsfuld eller har trænerens tillid, så kunne man jo lede efter en ny klub inden karrieren helt sluttes ?

"Jamen jeg bor jo i Milano med min familie" Ahhh ? kleenex og tudekiks. Videre...
Foggy 12:28          
Monty havde chancen for at finde en anden klub, men ville ikke forlade Milano og sin klækkelige løn. Så Milan har ikke tvunget ham til noget som helst.
Chrillinho 12:40          
Jeg må erklære mig dybt uenig med alle kommentarerne. Man går altid efter spillere der ønsker at skifte klub og prædiker om at de skal bare stå ved deres kontrakt, det er deres egen skyld de har underskrevet den, de er grådige m.m. I den her situation var det Milan der ikke ville bruge ham mere, men havde skrevet en god kontrakt og han var interesseret i at blive. De smed ham ned på reserveholdet i hvad, to år? Han var kaptajn for klubben og han blev ydmyget. Synes ikke det klædte klubben og han var alt andet lige ikke en dårlig fodboldspiller. Han kunne i det mindste have fået en afskedskamp som er det normale at gøre. Mange Milanista´s er ked af den måde han blev behandlet og jeg erklærer mig enig.
MartinHerold 13:57          
Jeg synes også det lyder som manglende format i klubben, men det er jo også en omskiftelig trænerbænk de har.
bruger2700 14:01          
Milan bliver mere og mere til grin efterhånden. Trist retning klubben bevæger sig i
Peter Nielsen 15:19          
Og sandheden er jo nok et sted midt imellem. Man må gå ud fra det er træneren der sætter holdet, og hvis han vurdere at der er andre spillere der er bedre på den plads er det naturligt nok at Montolivo ikke får spilletid. Ligefrem at sætte ham ned på andenholdet er jeg ikke sikker på jeg ville have gjort, men hvis han ikke får spilletid på førsteholdet og han kan hjælpe andetholdet og fremme nogle talenter der, kan jeg godt se ideen i det.

At Milan skulle have tvunget ham til at stoppe karrieren giver jeg dog ikke meget for. Hvis han absolut ville have fortsat karrieren et par år endnu var der såmænd nok et Serie B hold ? der ville have skrevet med ham for et år eller to. (hvad hedder Italiensk første div. ?)
Lørdag 7. december