LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Moos havde ikke tålmodighed til at vente på AB

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
Moos havde ikke tålmodighed til at vente på AB
Foto: Mia Hansen / AB

Infoboks

Næstved - Viborg
NordicBet Liga (03/03)
Oddset 3,15 3,45 2,15

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Andreas Moos var ikke tilfreds med tingene i AB, og derfor var han glad for, at Næstved kom på banen.

Andreas Moos har skiftet AB ud med Næstved, hvor han har skrevet under på en toårig kontrakt - han var ellers meget tæt på at være enig med sin nu tidligere klub om at forlænge samarbejdet.

- Vi havde en dialog i gang et par måneder inden, vi gik på ferie. De gav udtryk for, at de gerne ville forlænge, og vi forhandlede lidt frem og tilbage og var næsten enige, siger Moos til bold.dk og fortsætter.

- Men lige pludselig hørte jeg ikke mere, fordi Per Frandsen blev fyret, og fordi der så var andre ting, der skulle styr på. Det havde jeg ikke rigtig tålmodighed til at vente på, og så dukkede Næstved op, og det var en rigtig god mulighed for mig, siger Andreas Moos.

Den 27-årige venstreback skiftede til AB i januar 2015 og har altså været i Gladsaxe-klubben i cirka to år - men det passer ham fint, at han nu skal videre.

- Jeg var måske ikke helt tilfreds med måden, tingene blev gjort på i AB. Både i forhold til kontraktforhandlingerne og et par andre ting, som ikke er helt efter min smag, siger Moos, som dog ikke vil uddybe yderligere.

- Jeg følte, at jeg havde behov for at prøve noget nyt. Situationen i AB var ikke uproblematisk, siger Moos.

- Samtidig synes jeg, at Næstved gav udtryk for, at de rigtig gerne ville have mig. De sagde nogle forskellige ting, som overbeviste mig om, at de havde en plan med mig, og det var meget udslagsgivende for, at jeg valgte dem.

- AB er en god klub med store traditioner. Men det er Næstved også, og jeg tror, jeg vil sige, at det da er et lille skridt op. Nu starter jeg på en frisk, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, siger Moos.

Næstved åbner forårssæsonen med en udebanekamp mod Andreas Moos' tidligere klub, FC Fredericia. Hvis de grønblusede vinder den, er de pludselig over nedrykningsstregen.

nicolai@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

pokalen 14:47          
Så du skiftede ikke fordi klubben ikke ville give den lønstigning du krævede? Kegle.
Vanten 14:59          
@pokal ... respekt for en intelligent kommentar, sandheden er formentlig i dine øre ilde hørt, din hjerte klub savner i den grad kompentent ledelse som i givet fald den havde været til stede havde bevirket at klubben ikke havde ligget hvor den ligger idag. Så når du retter din kritik mod spillere så vurder samtidig hvad elendig ledelse ( også ) fører med sig.
CASPERFRANK 15:17          
LÆKKERT HÅR, FLOT MAVE, NUL HJERTE...
Der Grüne 17:51          
@pokal ... respekt for en intelligent kommentar, sandheden er formentlig i dine øre ilde hørt, din hjerte klub savner i den grad kompentent ledelse som i givet fald den havde været til stede havde bevirket at klubben ikke havde ligget hvor den ligger idag. Så når du retter din kritik mod spillere så vurder samtidig hvad elendig ledelse ( også ) fører med sig.
Svært at være uenig.

Man kan sige: AB fyrede Frandsen 13. december og udnævnte en ny træner en måned senere. Er det rettidig omhu? Det stinker langt væk af panik med Ove C. på en pendler-kontrakt osv.

Vi har lige meldt ud i dag, at vi accepterer en nedrykning. I VINTERPAUSEN! Tabermentaliteten i den klub er til at få øje på.

Set i det perspektiv er der intet at sige til at spillerne daffer.

@Peter Ras: Når nu det er blevet meldt ud, at vi ikke spiller for at blive i divisionen, sænker du så stadion-entreen fra 80 kr.? Det slår mig som en kende dyrt, når vi engang spiller for at vinde. Til sammenligning koster det 100 kr. at komme ind og se en OB-kamp (ikke at det er meget federe, men trods alt superliga).
pokalen 18:57          
Min kommentar har da intet med ledelsen at gøre. Jeg spurgte bare retorisk, om ikke Andreas´ øgede lønkrav spillede ind? Mig bekendt kom lønstigningen på banen længe før Frandsen fik sparket, så jeg er bare ikke sikker på, at han ville have forlænget selvom Per var blevet på posten.
Men fair nok, hvis et par tusinde om måneden er det man går mest op i, så er det ikke AB man skal være i. Og heldigvis er han her ikke mere.
Vanten 20:00          
@pokal... det er nu super morsomt at der stadig findes fodbold fans som lever i den våde drøm at fodboldspillere skal tilsidesætte alt fordi de er i en fodboldklub... En fodboldklub er en virksomhed med medarbejdere, ledelse og bestyrelse på lige fod med andre brancher. Mekanikken er nøjagtig den samme, ledelsen sætter rammerne, visionerne og målene. Medarbejderne skal udføre deres opgaver, ledelsen skal følge op og sikre det sker som ønsket, de skal udvikle dem der ikke kan og om nødvendigt afskedige de der ikke kan/vil og ansætte nye. De skal sørge for en klar og tydelig information til alle i virksomheden løbende. Hvis en ledelse ikke lever op til det de skal, ja så smutter medarbejderne sgu - også selvom der er både gode kolleger og korpsånd. Og sidst men ikke mindst så skal bestyrelsen tage ansvar for at den siddende ledelse er den rigtige til at drive virksomheden efter strategien, alternativt udskifte. I AB er ledelsen ikke stand til at levere efter de mål der er sat, de kommunikerer ikke ændringer til medarbejderne i tilstrækkelig grad eller undlader helt at kommunikere - så er selv klubånd og hjerte i fare og det magiske sker, medarbejderne finder nye arbejdsgivere - surprise ;-) ... så hvor ondt det end må være selv for en fodboldfan at erkende, så er der også andet end ussel mammon der driver medarbejdere ... og det allerbedste er jo så, at både du og Andreas er glade for han ikke er i AB længere, så blir det næppe smukkere :-)
pokalen 20:49          
Jeg minder stadig lige om, at jeg ikke har talt om ledelsen. Udelukkende lønstigningen, som Andreas ikke nævner noget om i interviewet. Han nævner kun at han ikke gad vente længere, men lur mig om en forlængelse ikke kun var afhængig af ABs ledelse.

Jeg har aldrig påstået at ledelsen i klubben var fantastisk, for enhver med bare minimal kendskab til kommunikation og ledelsesteori kan se, at det virkelig ikke kører optimalt i disse år. Hvor i organisationen det går galt ved ingen af os udefra.
Lørdag 23. februar