Luk

Mor og Celta ydmyget i pokalchok på Ibiza

| Copa del Rey | 2 kommentarer

Emre Mor spillede en times tid, da Celta Vigo tirsdag skuffede fælt og røg ud af Copa del Rey med et 2-5-nederlag til Ibiza fra den tredjebedste række.

Der var ingen tvivl om, hvor favoritværdigheden lå, da La Liga-klubben Celta Vigo tirsdag gæstede Ibiza i den spanske pokalturnering.

Favoritterne fra Celta Vigo havde den tidligere Superliga-profil Emre Mor i startopstillingen, men det skulle gå alt andet end planmæssigt for gæsterne.

Allerede efter 12 minutter tog Ibiza nemlig føringen, da Sergio Castel var på pletten, og det gav tilsyneladende den spanske angriber mod på mere.

Castel fordoblede nemlig Ibizas føring til 2-0 et kvarter senere, og bare minuttet derefter gik det fuldstændig galt for Celta Vigo, da Javier Perez Mateo øgede til 3-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

Celta havde dermed noget af et bjerg at bestige, og udsigterne til et comeback blev bestemt ikke bedre, da Manuel Molina efter en times spil scorede til 4-0 for Ibiza.

Emre Mor blev sammen med tre andre spillere skiftet ud momenter senere, og det gav blandt andre plads til Santi Mina. 

Angrebsprofilen dukkede 11 minutter før tid op og tændte et mikroskopisk håb for Celta, da han reducerede til 1-4.

Tre minutter før tid blev det endnu mere spændende, da Jordan Holsgrove scorede et forrygende mål til 2-4, og i starten af overtiden kunne det sagtens være blevet 3-4.

Santi Mina brændte dog sit straffesparksforsøg, og da Angel Rodado i det tredje tillægsminut scorede til 5-2, endte det med en ganske komfortabel og ikke mindst særdeles overraskende sejr til Ibiza, der er videre i Copa del Rey, mens Celta Vigo er ude.

Celta Vigo var dog ikke det eneste La Liga-hold, der skuffede tirsdag, eftersom Getafe tabte 0-1 til Cordoba og ligeledes er ude af pokalturneringen.


Af Martin Schmidt
Mandag 8. marts