Luk

Morata: Chelsea-spillere drev mig til vanvid

| International | 13 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Mallorca
La Liga (03/07)
bet365 1,28 5,25 11,00
Oddset 1,30 5,60 9,00
YouBet 1,29 5,40 11,25

Alvaro Morata fortæller, at det drev ham til vanvid, at han følte, at Chelsea-holdkammeraterne så på ham, som om han intet godt kunne byde ind med.

Alvaro Morata skiftede i sommer Chelsea ud med Atletico Madrid, og det er nok meget godt, at han ikke skal tilbage dertil.

I hvert fald følte den spanske angriber sig ikke særlig velkommen i London-klubben.

- Nu, hvor jeg er i Atletico, er jeg glad, men før det var jeg stoppet med at nyde at spille fodbold, siger Morata ifølge Marca til tv-programmet El Partizado.

- I England fik jeg indimellem følelsen af, at mine holdkammerater så på mig og tænkte, at jeg ikke ville gøre noget som helst godt. Det drev mig til vanvid, og det var en skidt tid for mig.

- Der er perioder, hvor jeg har været meget vred efter kampe. Jeg har smadret min telefon ind i væggen, fordi jeg ikke spillede godt, siger Alvaro Morata.

Angriberen har på det seneste været brandvarm for Atletico Madrid. Han har således scoret i de seneste seks kampe.

I Chelsea nåede han 72 kampe og 24 scoringer.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

13 kommentarer

CFCHansen 15:13          
"Jeg har smadret min telefon ind i væggen, fordi jeg ikke spillede godt,"

Ergo havde holdkammeraterne ret?
sodhi 15:22          
Hans pointe er vel netop, at han havde brug for holdkammeraternes støtte i de tider, hvor han havde det svært? De havde nok ret - og alligevel er det (hvis Moratas opfattelse af situationen er korrekt) så forkert.
Slettet(562140202803) 15:27          
Så stort et fejlcast, var det vel ikke - havde vel også med situation i Chelsea at gøre...
kaffeogkage2 15:44          
Naah, du mener, paa samme maade som stort set samtlige udlaendinge foeler sig oversete og diskriminedere imod, naar de flytter til Spanien?

Ja, jeg bor i Spanien, og selv om Morata selv maaske havde en uheldig oplevelse i London, saa virker det sgu ret hult at hoere en spanier tale om manglende stoette fra lokale naar han flytter udenlands.
Jax Lothbrok 15:50          
Generelt virkede Morata ikke særlig moden mens han var i Chelsea. Jo, han fik flere og flere fans på nakken og det hjælper selvfølgelig ikke - men det var også i stor grad selvforskyldt. Hans konstante opgivenhed, ´slåen-ud-med-armene´, ligegyldighed ved målscoringer og konstante forsøg på at filme hjælper ikke rigtig på fansenes støtte - hverken fra med- eller modfans.

Godt for Morata at han er faldet til i Atletico og er glad nu, og godt for Chelsea at man er af med ham og har en angriber som bløder blåt blod i stedet for nu.
Ljoninho 16:42          
Så er vi igang igen med den her prinsesse!

Den dag han lærer, at se indad er der måske en meget lille chance for, at han rent faktisk kan blive en god angriber. Nå ja, så skal han også lige lære at tæmme en bold! I guder hvor er han bare ringe...
MR. Buur 16:58          
Morata har altid været god til at give alle andre skylden end sig selv, den slags spillere bliver jeg utrolig træt af at høre på, han er jo en habil angriber og det viser han å ved at bombe løs i La Liga for A. Madrid så hvorfor begynde at hyle op om tiden i en anden klub.. hold kæft og spil fodbold.
Fredag 3. juli
Torsdag 2. juli