Luk

Moreno og Sturridge forlader Liverpool

| Premier League | 18 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Liverpool
Premier League (20/10)
bet365 4,50 3,80 1,72
NordicBet 4,80 4,20 1,74
Oddset 4,60 3,95 1,70
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Alberto Moreno og Daniel Sturridge forlader Liverpool, når deres kontrakter udløber efter denne måned. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Alberto Moreno og Daniel Sturridge har måttet lade sig nøje med roller som reserver i Liverpool i denne sæson, men sådan bliver det ikke, når den nye sæson går i gang.

Begge spillere har kontraktudløb med Premier League-mandskabet, og nu bekræfter Liverpool på klubbens hjemmeside, at Moreno og Sturridge ikke får nye aftaler.

Jürgen Klopp takker begge spillere for deres tid i klubben. Manageren kalder Sturridge for en af de bedste afsluttere, han nogensinde har set, og han hylder Morenos positive personlighed og store vilje.

- De var her, da jeg ankom som manager, og i den periode har de – lige så meget som enhver anden – hjulpet os med at blive en klub på vej i den rigtige retning. Uden dem ville vi ikke være det hold og den klub, vi er i øjeblikket, siger han.

26-årige Moreno og 29-årige Sturridge, der kom til klubben i henholdsvis august 2014 og januar 2013, skal nu finde nye arbejdsgivere.

- Jeg ønsker ikke spillerne andet end stor succes, uanset hvor deres rejse fører dem hen næste gang. Uanset hvem der får dem, bliver heldige med at få så fantastiske personligheder i deres klub.

- Vi kommer til at savne dem, men vi siger farvel med de bedst mulige ord: ”Gutter, I forlader de europæiske mestre”.

Daniel Sturridge nåede 160 kampe for Liverpool, hvor han scorede 68 mål. Alberto Moreno har spillet 141 kampe i den røde trøje.


Af Jonas Sand

18 kommentarer

Dr.Fußballüberalles 18:24          
Sturridge kunne godt komme i søgelyset hos Aston Villa , en ok signing på en kort kontrakt men han har desværre en træls skadeshistorik.
Frank Kunta 18:44          
Håber Sturridge kommer i gang igen. tror han kunne være vild i toppen af serie a
no name 19:04          
Held og lykke til dem begge to. Godt de fik et trofæ inden de forlader klubben.
Helium 19:10          
Hvorfor i alverden skulle han tage til Italien? Mon ikke han ender i en midterklub i PL. Klasse spiller naar han er i form og rammer dagen.
konggard 19:52          
Hvis han ikke har krav om heftig sign on, 4 årig kontrakt og løn på den rigtige gode side af 100 pund om ugen (dvs et par pund i sign on, maks 3årig kontrakt og max 100 pund om ugen) så kunne West ham finde på at involvere sig.

Dog tror jeg han (og endnu mere hans agenter) vil have mere end det så det kommer til syvende og sidst ikke til at ske. Desuden ovenpå evigt skadede carroll og senest wilshere som løn topscorere der ikke spille(de) meget ikke noget jeg ville satse på...

West Ham ser ud til først og fremmest at ville have en defensiv partner til Rice / aflastning til Noble. Den offensive centrale midt er fin hvis wilshere er fit og Lanzini ligeså (begge ude næsten hele sidste sæson). Her ser det ud til at Andre Gomes skifter til everton permanent og måske kigger West ham mod Strootman i Marseille selvom han tilsyneladende er dyrere end man kunne ønske sig for en 29 årig som ikke kan sælges igen (der snakkes om 5 pund plus 20 i købsklausul i tillæg til hans pæne fulde lønninger hans nuværende kontrakt)

Derefter gardering til centerforsvar, som måske bliver afløst afhængig af hvordan Winston Reid ser ud i optakten (som ligeledes var ude hele sidste sæson, den hele, fuldstændigt, med en alvorlig knæskade),

Først herefter en angriber på trods af at formentligt/forhåbentligt chicharito bliver afhændet med klubbens højeste løn - 140 pund om ugen. På denne front ser det desværre ud til at Gomez fra Vigo blot forbliver et drømmescenarie, desværre

Målmænd er på plads, backerne lige så, fløjene også (yarmolenko tilbage efter næsten en hel sæson - siden oktober - på tribunen)

PS. West Ham var nummer to i antal minutter over engelske spiller på banen (for de nysgerrige var Crystal Palace et og Man U to i denne statistisk - ikke mere skilte disse tre førende ad, måske bortset fra at Crystaæ palace primært var på baggrund af få spillere, herunder Zaha)

PPS. Der mangler en whufc tråd :) undskylder hvis det for nogle blev for meget OFF topic
schmede 20:22          
140 pund om ugen?!?! Og det er klubbens højeste løn?!?! Kender på ingen måde lønningerne i West ham, men det er da vidst ikke rigtigt...
Mandag 14. oktober