LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Morten H. Jensen stopper karrieren

| NordicBet Liga | 8 kommentarer
Morten H. Jensen stopper karrieren
Foto: Getty Images/Lars Ronbog

Infoboks

OB - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 1,66 3,75 5,00
NordicBet 1,60 4,00 5,85
Oddset 1,62 3,90 5,70
Stream OB – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Den tidligere HB Køge-keeper Morten H. Jensen har trods sine bare 27 år valgt at indstille sin aktive karriere. 10 centimeter manglede for at karrieren for alvor tog fart, erkender keeperen.

Morten Haastrup Jensens kontrakt med Vejle udløb denne sommer og efter at have overvejet sine tilbud og muligheder har den blot 27-årige keeper nu valgt at indstille sin aktive karriere.

- Jeg har ikke fundet noget interessant, og derfor vælger jeg at fokusere på karrieren efter fodbold. Der har været muligheder, men jeg vil skulle gå ned i niveau, og det har jeg ikke fundet passende. Jeg har altid haft det sådan, at det er alt eller intet, siger Jensen til bold.dk og tilføjer:

- Jeg har egentligt været rimelig afklaret med det, nærmest siden jeg forlod HB Køge. Jeg vil være på fuld tid, hvis jeg skal spille og i en klub med ambitioner. Jeg vil umiddelbart nærmest hellere være reserve i Superligaen end spille i 1. division. Det har jeg jo ligesom prøvet allerede.

Haastrup Jensen spillede alle 33 kampe for HB Køge i Superligaen i 2011/12-sæsonen.

- Højdepunktet var uden tvivl den gode tid i HB Køge. Oprykningssæsonen og sæsonen efter i Superligaen. Det gik ikke så fantastisk for os som hold, men jeg synes absolut, jeg fik leveret flere gode kampe på højeste niveau i den sæson, siger Jensen.

Jensen er ikke bleg for at pege på sin højde som den store årsag til, at karrieren ikke for alvor tog mere fart.

- Jeg har manglet 10 centimeter. Det har uden tvivl været en hæmsko for mig. Mine klubber og trænere har været sindssygt glade for mig, og jeg tror ikke, de vil sætte en finger på min indsats.

- Men jeg har godt kunnet mærke på andre klubber, at de har haft min højde i tankerne. Det er ærgerligt, for jeg er sikker på, at jeg ville have kunne gøre en forskel – minimum som reserve – i de klubber, men min højde har betydet for meget for dem, siger Jensen.

180 centimeter høje Haastrup Jensens karriere talte udover sæsonen i Superligaen også 70 divisions- og pokalkampe i HB Køge og 30 i Vejle.

mikael@bold.dk

Stream OB – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

PeterShilton 10:07          
Vi er mange folk der ønskede vi havde 10cm ekstra.
ligepå 10:15          
Det er altså noget af en undskyldning at skyde afsted..

Selvfølgelig er det ikke de 10 cm der har været afgørende for din nu afsluttede karriere.
1987jbh 10:22          
tror nu, faktisk at det reelt har været en stor hæmsko. Eneste rigtigt "lave" målmand på den helt store scene er vel Keylor Navas (1,84) men han hoppe jo som en græshoppe. Andre såkaldt lave målmænd som Diego Alves og Hugo Lloris er hhv 1,87 og 1,88.
ligepå 10:30          
Jeg ville aldrig prøve at stille ham op imod Navas - Dertil har han simpelthen ikke evnerne, om så han var 250 cm.

Steffen Rasmussen fra AGF er også kun 180 cm - Det samme gælder gode gamle Søren Jochumsen.

Det er og bliver evnerne der afgører hvor hvor lang det kan drives. Det er Fabian Barthez også et godt eksempel på.
bakki 10:40          
Det er self ikke kun højden der er forskellen men også ageren i feltet. Mortens luftspil i feltet har været ikke eksisterende, men alt andet har han været rigtig god til. I topfodbold betyder luftspillet og spillet med fødderne bare rigtig meget.
Morten har desværre bare aldrig forbedret spillet i feltet og derfor er det ikke blevet til mere. Også derfor han ikke stod fremfor Fæste for han var en bedre målmand end ham.
Internazionale4everr!!! 12:13          
Lige Steffen Rasmussen er måske ikke det bedste eksempel...
Emilfu 12:26          
Du mener den Steffen Rasmussen der trods alt har spillet Over 300 Superliga kampe?
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar