Luk

Morten K. ser store muligheder i Reggina

| Serie C | 6 kommentarer

Infoboks

Reggina - Brescia
Serie B (05/12)
Oddset 2,50 2,95 3,00
bet365 2,37 3,00 3,20

Morten Knudsen ser frem til opholdet i italienske Reggina, som han beskriver som en ambitiøs klub med et stort potentiale.

21-årige Morten Knudsen forlængede for nyligt sin kontrakt med storklubben Inter og blev samtidig lejet ud til Reggina, der spiller i den tredjebedste italienske række.

Reggina har i en lang årrække spillet i Serie A, inden klubben kom i økonomiske problemer, men Knudsen mærker stor optimisme i klubben.

- Reggina er en væsentligt større klub end Prato, hvor jeg senest spillede. Det er en klub, som efter konkursen er på vej op igennem rækkerne igen efter at have været nede at vende, og det er et fedt sted at være, forklarer Knudsen til bold.dk.

- Klubben har været mange år i Serie A inden konkursen, der er en god struktur og ny præsident og sportsdirektør. Der er kommet styr på tingene, forholdene er på alle måder ideelle, interessen og opbakningen for fodbolden er enorm i hele byen, og i seneste hjemmekamp var der omkring 8.000 tilskuere, så det er fedt at være en del af.

Morten Knudsen tror på, at han har gode chancer for spilletid og forklarer, at det nyoprykkede hold i første omgang stiler efter at sikre sig mod nedrykning.

- Jeg tror, jeg skal spille meget, ellers havde jeg ikke taget herned. Vi har mange unge spillere, vi spiller god, moderne fodbold, i stedet for at spille med mange mand bag bolden, det er rigtig tiltalende.

- I første omgang handler det om ikke at rykke ned. Det kan forhåbentlig sikres tidligt, og så må man sætte nye mål, hvor vi har gode muligheder for at komme med i oprykningsspillet, da top 10 deltager i det.

Knudsen tror på, at en god sæson i Reggina kan betyde meget for hans fremtidige karriere.

- Det er en klub, som er fulgt tæt af både tilskuere og medier, og at spille sådan et sted giver mere omtalte, større respekt og et langt bedre CV. Får jeg en god sæson her, giver det nogle bedre muligheder fremadrettet næste sommer.

- Forrige sæson spillede jeg kun otte kampe på grund af skader, men kan jeg spille to sæsoner i træk med en masse kampe, så ser det godt ud. Jeg skal vise, at jeg er en spiller, der kan stoles på på sigt. Jeg skal skabe mig et større navn, så jeg langsomt men sikkert kan tage nogle skridt længere op, så kan man måske ende, hvor det er rigtig sjovt.

Morten Knudsens kontrakt med Inter løber til 2018.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr

6 kommentarer

not_a_chance 12:26          
Reggio er en dejlig by - jeg så EM finalen på en lille plads i byen i 2012, og det var selvfølgelig lidt et antiklimaks - men bortset fra det.

Jeg kan se på wiki, der har været en del danskere i klubben tidligere: Nicki Bille Nielsen, Kris Stadsgaard og Mike Tullberg. Ved ikke om det tegner godt eller skidt - reelt har det sikkert ingen betydning. Om ikke andet kender Morten Knudsen den italienske kultur bedre end de tre, selvom der er langt fra Milano til Reggio.
Lakris 13:56          
Skulle aldrig være skiftet til Italien.

Ved godt at han har været en del skadet, men overordnet set har Italien meget sjældent vist at være godt for danske talenters udvikling og danske spillere generelt, de seneste efterhånden mange år...med Simon Kjær som eneste undtagelse.
Fernando Torres 14:15          
Åh ja. Legendariske Reggina.
Syd-Italien når det er bedst.

Klubben vis penge brændte i lommerne på dem i en sådan grad, at man hentede semi-ukendte Mike Tullberg for 7,5 milioner kr. fordi han scorede et godt saksesparksmål og scorede 4 mål i 28 kampe for AGF.
Ligeså hentede Reggina målmand Nenad Novakovic i OB, for 12 millioner kr. Efter blot 2 måneder og ingen kampe i klubben, efter skiftet fra Køge.
Og sidst men ikke mindst var det klubben som hentede Kris Stadsgaard for 11,5 millioner kroner.
Han spillede vidst nok 5 kampe....
MikkelF 14:17          
^ Hehe. Men hvorfor gik klubben mon konkurs? Hmm.
not_a_chance 14:56          
Konkursen kan skyldes så meget. De har jo også nogle "hårde naboer" oppe i bakkerne - ikke at jeg har så meget som hørt rygter om det, men man tænker jo sit (Nå søgte på det - vicepræsidenten for Reggina blev anholdt i 2013 for afpresning, Ndrangheta-relateret) :)
ligepå 15:54          
Guiseppe Favasuli var jo talentspejder og tilknyttet Reggina da han samtidigt trænede div. danske divisionshold. Han har helt klart haft en finger med I spillet på føromtalte spillerhandler.
Onsdag 2. december
Priske om formationer: Debatten ærgrer mig
18:53
Gasperini: Ikke tilfreds med Gomez-indsats
18:48
Efter nyt VAR-tjek: Uhre i to millimeter offside
18:47
368 stadions besøgt: Det er en besættelse
18:45
Scholz stikker til Dreyer: Utrolig dårligt frispark
18:43
Mourinho håber på Kane til Arsenal-brag
18:43
AaB-boss: Ståle vil altid være interessant
18:39
AIK ophæver med tidligere Ajax-profil
18:39
SERIE A – Tipstråd 2020/21
18:38
SERIE A – Tipstråd 2020/21
18:36
TV3 Sport beklager at Zanka-efterspil blev vist
18:33
AaB-boss: Ståle vil altid være interessant
18:32
Barcelona-spanier ramt af coronavirus
18:32
CL-overblik: Seks hold er videre - FCM helt ude
18:29
SERIE A – Tipstråd 2020/21
18:25
SERIE A – Tipstråd 2020/21
18:24
F.C. Internazionale - Får Conte panettone i år?
18:22
Tidligere FCN'er vil være Arsenals førstekeeper
18:21
AC Milan - Tilbage i Europa!
18:17
AaB-boss: Ståle vil altid være interessant
18:14
Efter nyt VAR-tjek: Uhre i to millimeter offside
18:13
AIK ophæver med tidligere Ajax-profil
18:10
AaB fører Superligaen på Expected Points
18:04
AaB-boss: Ståle vil altid være interessant
18:00
Emiraterne fyrer landstræner efter få måneder
17:58