LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Morten Karlsen: Kunne ikke sige nej

| Superligaen | 3 kommentarer
Morten Karlsen: Kunne ikke sige nej

Infoboks

FC Nordsjælland - Hobro
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,50 4,33 6,00
NordicBet 1,52 4,45 6,15
Oddset 1,62 4,30 5,10

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Morten Karlsen trak for nyligt stikket som spiller for i stedet at kaste sig over et nyt kapitel som U19-træner i FC Nordsjælland. Et tilbud, Karlsen ikke kunne sige nej til.

Morten Karlsen lægger støvlerne på hylden og fortsætter i stedet som træner for FC Nordsjællands U19-mandskab. Det var vemodigt for Karlsen at stoppe som spiller, men tilbuddet fra Farum-klubben var for godt til at takke nej til.

- Det var en beslutning, jeg lige måtte sluge, men jeg glæder mig helt enormt til den nye udfordring. Jeg føler, det er en kæmpe mulighed for mig, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg har længe sagt, jeg gerne vil være træner, så når en mulighed som denne pludselig opstår, er det er ikke svært at sige ja, siger Karlsen til bold.dk.

Også gensynet med FC Nordsjælland, som Karlsen tidligere har repræsenteret som spiller, vækker glæde hos træneren.

- FC Nordsjælland er en klub, som står mig meget nært og som jeg var meget glad for at være i, da jeg var der sidst. Det er en fantastisk klub med en god struktur, og jeg glæder mig til at være en del af den igen. Der er styr på tingene, og det gør det selvfølgelig også nemmere for mig.

Morten Karlsen var som spiller kendt som en type, der gik forrest og havde stor indflydelse på sine holdkammerater. Karlsen tør ikke sige, om denne rolle vil præge hans stil som træner.

- Jeg er bevidst om, at jeg har et stort ansvar i denne rolle. Jeg har med unge spillere at gøre, som skal udvikles til at kunne spille Superliga i løbet af et par år, og det er et stort ansvar. Jeg har selvfølgelig nogle ting, jeg kan tage med mig fra min tid som spiller og anfører, men derudover tror jeg, min stil som træner bliver defineret løbende. Om den bliver meget ens med min stil som spiller, er for tidligt at sige noget om nu.

Morten Karlsen har spillet 145 kampe for FC Nordsjællands førstehold.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

3 kommentarer

Jennerdrengen 19:58          
Morten Karlsen er et ikon i klubben og blev da fortjent også en del af FCN´s all-star hold gennem tiderne.

Jeg kan dog godt være lidt bekymret ved at man overgiver ansvaret for et succeshold, der inden for de sidste 4 år har vundet guld, sølv, bronze, pokal, til en uerfaren træner med en noget mere knoklerstil end hvad der i dag kendetegner FCN´s spillestil.

I og med at grænserne mellem superligatruppen og U-19 holdet er blevet nedbrudt er det dog formentlig en decimeret trænerrolle han kommer til hvor han reelt vil være underlagt superligaholdets trænere. Jeg formoder, at han ikke selv i nogen særlig grad vil komme til at definere spillestil el. lign. for holdet men skal indordne sig direktiverne fra superligaholdet, således som det også er tilfældet for de øvrige ungdomshold.
Mælkemanden 20:22          
Morten Karlsen er et ikon i klubben og blev da fortjent også en del af FCN´s all-star hold gennem tiderne.


gennem tiderne :)
Jennerdrengen 23:07          
nå ja - så lang har tiden jo ikke været i FCN :-)

DBU bad i anledning af forbundets jubilæum alle Superligaklubberne kåre et all-stars hold gennem tiderne, hvilket alle klubber i Superligaen så har gjort. FCNs "tider" er så ikke så mange år men man kårede selvfølgelig et hold alligevel.
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar