Luk

Morten Knudsen: Inter tror på mig

| Italien | 9 kommentarer

Infoboks

Inter - Bologna
Serie A (05/12)
Oddset 1,42 4,90 6,60
bet365 1,44 4,75 6,50

Morten Knudsen er glad for kontraktforlængelsen med Inter og føler, at det beviser, at klubben tror på ham.

Midtbanespilleren Morten Knudsen forlængede for nyligt sin kontrakt med Inter til 2018 og blev samtidig lejet ud til Reggina.

Kontrakten med Inter gælder til sommeren 2018, og Knudsen mener, det er et bevis for, at klubben tror på ham på sigt.

- Det må jo være et godt tegn. Jeg skal ikke kunne sige, hvad der foregår i deres hoveder, men de forlænger nok ikke med en spiller, hvis de ikke har en idé om, at man enten skal bruges på holdet en dag, eller der skal tjenes penge på en, siger Knudsen til bold.dk.

- Det beviser også, at det jeg viste i sidste sæson, hvor jeg fik en masse kampe og gjorde det godt, har overbevist de rette mennesker om, at jeg har et godt niveau.

- Jo flere kampe man får, jo mere får man det ind på rygraden og lære alle mekanismerne at kende; man nyder at spille fodbold. Det er sådan, det skal være, og jeg er meget glad for at have fået denne nye kontrakt.

Morten Knudsen har haft kontrakt med Inter siden januar 2013.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

VilladsKBM 15:16          
Troede der stod "Intet tror på mig".
yeppes 15:54          
Han er åbenbart ikke god nok til det danske u21-landshold, men det kunne være interessant at prøve både ham og Jacob Bruun Larsen i de sidste ligegyldige kval-kampe.
MikkelF 16:01          
Man kører sandsynligvis med den samme opstilling, man har kørt med hele turneringen. Man startede mod Rumænien med 8 af de samme, der startede den første kamp i kvalen, så man vægter nok samspil højt.

Synes dog Bruun Larsen var spændende til OL, men han er jo kun 17 (snart 18), så han kommer nok med på næste generation. Og Morten Knudsens niveau kan den gennemsnitlige Bold-bruger næppe sige noget om.
Saaita 16:11          
Alderen er fuldstændig ligegyldig. Er man god nok, spiller man. Men i Danmark skal vi jo være i og åh så forsigtige med talenterne, og ikke føre dem for hurtigt frem. Han gjorde det fremragende til OL, så jeg kan ikke se hvorfor Bruun Larsen ikke også skulle kunne være en gevinst for u21-holdet.
Zanetti4ever 16:28          
Kontraktforlængelse = et godt tegn, hvor naiv har man lov at være, det kunne også tænkes man forlængte fordi man vil tjene en skejs eller to på dig!

Han har ikke en kinamands chance, der er bedre og større talenter i klubben, hvoraf jeg skønner en meget lille del realistisk set kan håbe om at blive en del af holdet, især med de mange kina millioner der strømmer ind i klubkassen disse dage.
saltsyre 16:39          
@zanetti

Læs lige hvad han rent faktisk siger, og så kan du jo passende slette dit første afsnit.

"Det må jo være et godt tegn. Jeg skal ikke kunne sige, hvad der foregår i deres hoveder, men de forlænger nok ikke med en spiller, hvis de ikke har en idé om, at man enten skal bruges på holdet en dag, eller der skal tjenes penge på en, siger Knudsen til bold.dk."
Razz_money 20:47          
Ildebrand !!!!!
Lørdag 5. december