Luk

Morten O: Bendtner også selv skyld i forløbet

| Eliteserien | 18 kommentarer

Infoboks

Rosenborg - Sarpsborg 08
Eliteserien (09/08)
bet365 2,05 3,40 3,50
Oddset 2,10 3,25 3,45
YouBet 2,05 3,30 3,70

Tidligere landstræner Morten Olsen siger til B.T., at Nicklas Bendtner også selv er skyld i, at han ikke har fået det optimale ud af sit ophold i Rosenborg.

Nicklas Bendtner forlader Rosenborg til sommer, efter han er røget ud i kulden i klubben på det seneste.

Tidligere landstræner Morten Olsen arbejdede sammen med Bendtner på landsholdet i mange år, og han mener ikke, at angriberen har fået det optimale ud af Rosenborg-opholdet.

- Han skulle jo gerne kunne fortsætte. Han er 31 år, og det er lidt tidligt at stoppe. Så jeg håber da, han fortsætter, siger Morten Olsen til B.T.

- Med det forløb, der har været hen ad vejen, det har han også selv været skyld i. Der er stillet spørgsmål, og han har fået nogle chancer. Nogle gange har han benyttet sig af det, og andre gange har han selv skuffet - og skuffet andre.

Nicklas Bendtners kontrakt løber året ud.


Af Sara Margren

18 kommentarer

( O ) 12:32          
Det mest forargelige han har gjort, var dengang han lavede et interview foran et flygel.

Det lød ellers så klogt og modent, da Nicklas Bendtner i begyndelsen af oktober stillede op til et interview i Ekstra Bladet og fortalte om, hvordan han har forandret sig efter skiftet fra Arsenal til Sunderland. Slut med Londons vilde natteliv, ro på og hjemlig hygge i provinsen. Iført en blød hat og vest blev han fotograferet foran sit flygel og fortalte om sin nyvundne passion for at sidde foran tangenterne og øve sine nye færdigheder.
dellit 12:34          
Selvfølgelig.. Han skuffer mig
Interforlivet 12:38          
@(o): Hahahaha. Er det virkelig rigtigt? I så fald er det fandeme sjovt! Og det bliver kun endnu sjovere når man tænker på at en meget stor del af de danske fodboldfans rent faktisk købte hans bullshit (af utallige omgange!) undervejs. For fanden altså:)
( O ) 12:43          
Olsen var også selv skyld i masser af kæmpe fejl som ødelagde karrierer, og som hans eget besværlige væsen og arrogance kom i vejen for.
Kig på Eriksen eller Schöne eller hver eneste spiller der kunne dække højrekant i årevis.

Det er lidt vildt, at sådan en erfaren og ´rar´ mand, ikke kan dy sig for at træde lidt på en fyr, som han lærte at kende som ungdomsspiller. Specielt hvis rygterne med alkoholisme har noget på sig.

Det er sgu tarveligt.
( O ) 12:44          
interforlivet

det var endda en fedora :)
ForzaDc 12:47          
Ja han har dummet sig og truffet nogle forkerte valg. Men kom nu videre. Manden er stadig god nok til superligaen. Det vil være fint for ham at slutte af i Danmark måske endda med succes.
Jeg er ved at brække mig over at han får så stor kritik for sin sidste tid i Rosenborg.
Det er jo ikke ligefrem fordi det går godt uden ham på banen heller.
Måske det i dette tilfælde er trænerens skyld.
KB87 13:45          
morten olsen ligesom NB har været cancer for det danske landshold. de 2 har ødelagt danmark, danske landshold, i de 15 år de henholdsvis har været indbladet i landsholdet.
Søndag 9. august
Lørdag 8. august