Luk

Morten Wieghorst ny cheftræner i AaB

| 3F Superliga | 49 kommentarer

Infoboks

AaB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 2,42 3,45 2,90
Oddset 2,45 3,60 2,75
bet365 2,45 3,50 2,80

Morten Wieghorst er blevet præsenteret som ny cheftræner i AaB på en aftale, der gælder til sommeren 2019. 

- Det glæder mig meget, at AaB har peget på mig som cheftræner, og jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg var interesseret, da henvendelsen kom.

AaB har ledt efter en ny cheftræner siden fyringen af Lars Søndergaard, og han er nu på plads i form af den tidligere AGF- og FC Nordsjælland-træner Morten Wieghorst. 

- Min opfattelse har altid været, at AaB er en klub med ordentlige værdier, og selvom der er tale om elitesport, så har det været vigtigt for mig ved de efterfølgende samtaler at blive bekræftet i netop dette syn på klubben, hvilket jeg er blevet til fulde, siger Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside og fortsætter: 

- AaB’s evne til at udvikle egne talenter og føre dem igennem systemet er ligeledes noget, der tiltaler mig, og når AaB har været bedst, har det altid været med fremadrettet fodbold og evnen til at dominere med bolden, hvilket passer præcis på mine idéer om fodbold.

- Endvidere er AaB jo en af landets traditionsklubber med en stærk og loyal fankultur, og jeg ser frem til at lære spillerne, staben omkring holdet og øvrige ansatte i klubben at kende med en målsætning om, at vi sammen kan bringe AaB videre og igen forløse det potentiale, som klubben indeholder. 

Wieghorsts aftale med AaB gælder til sommeren 2019.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Mikael Blond
Onsdag 28. oktober