Luk

Mortensen om stime mod FCN: Lidt bitter

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AGF 2-0
Superligaen Mesterskabsspil
18' 1-0 Kamaldeen Sulemana
87' 2-0 Oliver Antman

Patrick Mortensen var ikke tilfreds efter 0-2-nederlaget til FC Nordsjælland, da AGF nu har tabt de seneste tre kampe til Farum-klubben, og det føles bittert for angriberen.

AGF havde ikke heldet med sig mod FCN, da de to mandskaber tørnede sammen søndag i 3F Superligaen, hvor jyderne tabte med 0-2 i Farum.

Gæsterne fra Aarhus spillede faktisk en okay kamp, men de havde store problemer med at blive en trussel overfor FCN, da de i den grad manglede et slutprodukt.

Det fortæller AGF's Patrick Mortensen til bold.dk

- Vi spiller en nogenlunde fornuftig kamp på mange områder, men det er klart, at vi skal score nogle mål. Vi har jo en fornuftig boldomgang. Vi kommer dog ikke frem til de helt store chancer, udtaler Patrick Mortensen og fortsætter.

- Det er lige ved og næsten hele tiden. Intentionen i mange af de ting, som vi gør, er rigtig god, men vi skal jo også have overført det til et 'end product'.

De seneste opgør mellem de to mandskaber har vist, at David Nielsens tropper har haft det svært mod FCN, da de nu har tabt tre kampe i træk mod dem, og derfor var det en bitter Mortensen, som udtalte sig efter endnu et nederlag.

- Det er jo klart, hvis du tager de tre kampe og de mål, som de har fået. Sidst vi var her, kommer vi bagud 2-0 efter ingen tid. På Ceres Park får vi et ærgerligt rødt kort, hvor de får scoret på en dødbold.

- Jeg synes, at vi langt hen af vejen spillede en fin kamp i undertal i stort set 90 minutter. Og i dag får de jo også et mål, hvor han jo skal løbe ned og score, og det gør han på fornemt vis, så det er en lidt bitter følelse og stå med.

Efter nederlaget ligger AGF stadig på tredjepladsen i 3F Superligaen, hvor de står noteret for 38 point efter 23 kampe.

 

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 20. april