LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Motiveret Scheel vil rejse sig med Viborg

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Motiveret Scheel vil rejse sig med Viborg
Foto: Viborg FF

Infoboks

Se Chelsea - Tottenham

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Emil Scheel glæder sig over skiftet til Viborg, hvor han vil genrejse sig selv efter et svært år i SønderjyskE og hjælpe Viborg til oprykning.

Midtbanespilleren Emil Scheel blev tirsdag eftermiddag præsenteret i Viborg FF, hvor han har sat sin underskrift på en tre-årig kontrakt.

28-årige Scheel glæder sig til at tørne ud i Viborg-trøjen og at hjælpe med at spille klubben tilbage i Superligaen.

- Mit år i SønderjyskE er ikke gået som hverken de eller jeg ønskede det, så dette er det helt rigtige skridt for mig at tage. De ville mig rigtig gerne og da kontakten blev skabt, kunne jeg mærke at det virkede helt rigtigt, siger Scheel til bold.dk.

- Jeg har en god fornemmelse i maven og det er spændende, det vi begiver os ud i. Vi skal tilbage i Superligaen og det er jo noget, jeg har prøvet før.

- Det er en kliché i fodboldverdenen med at det er et projekt, men det er det i Viborg og det er spændende. Det er en stor klub, som hører til i Superligaen. Jeg tror på, at vi kan lykkes med det.

Vil genrejse sig sammen med Viborg efter svært år

Scheel har tidligere været i Silkeborg, AGF og altså senest SønderjyskE. Men opholdet i Haderslev-klubben blev ingen dans på roser for Scheel, som kigger indad.

- Jeg kommer måske til at spille nogle af de positioner, som jeg ikke har spillet så meget i SønderjyskE, hvor jeg måske har større mulighed for at vise den jeg er. Jeg havde en svær start i SønderjyskE med en skade, hvor jeg sad ude i et stykke tid. Dem der spillede de positioner, hvor jeg føler mig bedst tilpas, gjorde det rigtig godt. Så er det selvfølgelig svært at komme ordentligt ind i det.

- Jeg gjorde det heller ikke så godt, som jeg gerne ville, så det er et samsurium af flere årsager der gjorde, at det ikke lykkedes i SønderjyskE.

- Det er en rigtig god mulighed for at genrejse mig selv og bevise, at jeg er den jeg er og at jeg kan de ting jeg kan.

Midtbanespilleren har spillet over 100 kampe i Superligaen og håber på, at han i Viborg kan ramme det niveau, han tidligere i karrieren har vist.

- Det er en rar fornemmelse at have i maven, at man ved man kan og har gjort det før. Det har været ekstremt frustrerende at det ikke er lykkedes, for jeg er stadig gået på banen med en følelse af at kunne være kampafgørende.

- Men når det så lykkes, er det en virkelig fed følelse. Det er det, man higer efter. Jeg håber, at der kommer lidt mere af det med mit skifte til Viborg.

Scheel nåede 27 kampe for SønderjyskE inden skiftet til Viborg.

bold@bold.dk

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar