Luk

Motiveret Skov Olsen: Bologna stresser ikke

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Bologna - Sampdoria
Serie A (27/10)
bet365 1,85 3,80 3,80
NordicBet 1,92 3,75 3,85
Oddset 1,87 3,70 3,80

Andreas Skov Olsen har fået blod på tanden i Bologna, som ikke stresser over, hvornår den danske angriber leverer, fortæller han til bold.dk.

Den tidligere Superliga-bomber Andreas Skov Olsen skiftede denne sommer til Bologna i Serie A, hvor han den seneste måned har fået fire optrædener, efter han tilbragte de to første kampe i sæsonen på bænken.

Debuten og de efterfølgende kampe i Bologna kom efter den seneste U21-landsholdssamling, hvor Skov Olsen nettede to gange mod Rumænien i en 2-1-sejr, og smagen af Serie A-fodbold har givet den blot 19-årige U21-profil lyst til mere, siger han til bold.dk.

- Jeg spillede en god kamp sidst (med U21-landsholdet, red.) og fik tanket selvtillid op. Det tog jeg med derned, fik trænet godt og fik bevist, at de skulle give mig chancen. Det har de også gjort til dels, siger han og uddyber om sine oplevelser.

- Det er meget anderledes, og det er noget andet at komme ind i en kamp, hvor man kommer ind til et højt tempo. Men det har været super fedt, og jeg nyder hvert et minut, jeg får. 

- Det giver helt sikkert mere blod på tanden og det handler om at prøve at vise nogle ting, når man kommer ind.

Bologna stresser ikke

Andreas Skov Olsen har ikke scoret i løbet af de fire indhop som i alt har varet lidt over en halvleg, og den unge angriber føler sig heller ikke presset i Bologna.

For klubben overbeviste den unge angriber om, at man ikke har travlt med ham. Den overvejelse lå blandt andet til grund for skiftet, som Skov Olsen besluttede sig for Bologna-skiftet efter en længere tænkepause i sommer.

- De ved, hvad jeg kan og står for, og de stresser ikke over, hvornår det kommer. De tror på, at det kommer på et tidspunkt. Det hjælper mig, så man ikke selv altid tænker på, hvornår det kommer, siger han og fortsætter.

- Bologna havde en god plan for mig, og de stressede ikke på nogen måder. Det gav mig ro og en god mavefornemmelse at vide, at jeg ikke skulle ned at levere fra dag et, for det er umuligt, når man er så ung og skal et helt nyt sted hen, når man er vant til at være i trygge Nordsjælland.

- De tager sig tid og tænker, ligesom i FCN, ikke på mig som et produkt. De vil også udvikle mig som menneske og sørge for, jeg har det godt. Det var vigtigt, når man er vant til trygge rammer.

I løbet af Skov Olsens første tid i klubben har han ikke set meget til sin træner Sinisa Mihajlovic, som er i et sygdomsforløb. Den serbiske træner har indtil nu været med i tre af seks kampe.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober